Sverige & Clinton Foundation

2020-06-22
22 juni 2018

 

Samarbetet mellan den svenska staten och svenska företag med Clinton Foundation och särskilt med Hillary Clinton är förmodligen den största i Europa betraktat per capita. Det är inte en rent monetär eller ekonomisk anslutning. Det är framför allt en ideologisk trohet till exutrikesministern för den Djupa Statens geopolitiska agendan. En illustration skulle vara vad - till exempel i Mellanöstern-kontexten - vi har kallat "Clinton-doktrinen"; nämligen den strategi som Hillary Clinton och den Djupa Staten använder för att ersätta sekulära regeringar med fundamentalistiska islamiska diktaturer.

Att det moderna kriget till 80% består av informationskontroll och att Investor har global dominans på telekominfrastruktur, är naturligtvis ingen slump.

För dessa ansträngningar har det dock även krävts vapenhandel och tillhandahållande, finansiering och utbildning - direkt eller genom ombud - för de krafter som de amerikanska myndigheterna utformar för att avlägsna sekulära regimer.

Det finns idag en allmän förståelse för att ovanstående var det modus operandi som ISIS startades med, eller Kaddafi avsattes, eller kriget i Yemen och Syrien nu utövas. För så småningom har ju trots allt Hillary Clinton medgivit, " De människor vi bekämpar" idag, finansierade vi för tjugo år sedan . "

Att George Soros uppmanade Hillary Clinton att skicka Carl Bildt för att lugna ner situationen i Albanien, är alltså ingen förfrågan utan bara ett imperativ till anpassning som INTE är fastställt av Soros...

22 juni 2018 ·
Det stundar självbildrevision för den svenska befolkningen!
Samarbetet mellan den svenska staten och svenska företag med Clinton Foundation och särskilt med Hillary Clinton är förmodligen den största i Europa betraktat per capita. Det är inte en rent monetär eller ekonomisk anslutning. Det är framför allt en ideologisk trohet till exutrikesministern för den Djupa Statens geopolitiska agendan. En illustration skulle vara vad - till exempel i Mellanöstern-kontexten - vi har kallat "Clinton-doktrinen"; nämligen den strategi som Hillary Clinton och den Djupa Staten använder för att ersätta sekulära regeringar med fundamentalistiska islamiska diktaturer.
Att det moderna kriget till 80% består av informationskontroll och att Investor har global dominans på telekominfrastruktur, är naturligtvis ingen slump.
För dessa ansträngningar har det dock även krävts vapenhandel och tillhandahållande, finansiering och utbildning - direkt eller genom ombud - för de krafter som de amerikanska myndigheterna utformar för att avlägsna sekulära regimer.
Det finns idag en allmän förståelse för att ovanstående var det modus operandi som ISIS startades med, eller Kaddafi avsattes, eller kriget i Yemen och Syrien nu utövas. För så småningom har ju trots allt Hillary Clinton medgivit, " De människor vi bekämpar" idag, finansierade vi för tjugo år sedan . "
Att George Soros uppmanade Hillary Clinton att skicka Carl Bildt för att lugna ner situationen i Albanien, är alltså ingen förfrågan utan bara ett imperativ till anpassning som INTE är fastställt av Soros...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram