Världsomspännande Demonstrationer

2020-06-06

Över Tyskland, i London och Naturligtvis i Washington DC.

Mike Pompeo:

På uppdrag av Amerikas förenta staters regering och det amerikanska folket gratulerar jag Sverige och alla dess medborgare när du firar din nationaldag.

USA och Sverige delar en djup och långvarig vänskap, som fortsätter att frodas baserat på gemensamma värderingar av frihet och demokrati och nära människor-till-folk-band. Över fyra miljoner amerikaner spårar sina förfäder till Sverige. Vår ekonomiska relation är stark och robust, och vi ser fram emot ytterligare samarbete för att främja ömsesidigt välstånd och säkerhet, inklusive genom teknik och innovation.

Vi tackar dig för ditt fortsatta stöd för amerikanska medborgare som USA: s skyddande makt i Nordkorea. Vi uppskattar det starka engagemang som Sverige har gjort för transatlantiskt samarbete och regional och global säkerhet, särskilt som en värderad Nato Enhanced Opportunity Partner. Vi är också tacksamma för Sveriges stadiga partnerskap och bistånd med Resolute Support Mission i Afghanistan och Koalitionen att besegra ISIS.

USA värderar sin bestående vänskap och samarbete med Sverige. Idag önskar jag befolkningen i Sverige en lycklig nationaldag och ett år med fortsatt framgång.

Activists are trying to get a million people to show up.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram