Olika Coronasammanhang

2020-02-27

Just Ericsson och just nu.....njaeeeee, riktigt så enkelt är det inte vill vi nog påstå.

Vi kan faktiskt räkna upp en hel rad med alternativa anledningar till att detta sker just nu, som inte alls har med något virus att göra....utan kanske har mer med detta att göra....dock ännu mer elektroniska virus idag.

Från WaPo:

" Under krigets gång byggdes cirka 140 000 M-209 på Smith Corona-skrivmaskinfabriken i Syracuse, NY, under ett amerikansk armékontrakt värt 8,6 miljoner dollar till Crypto. Efter kriget återvände Hagelin till Sverige - som miljardär, vår anmärkning..." för att öppna sin fabrik igen och förde med sig en personlig förmögenhet och en livslång känsla av lojalitet till USA."

Koronan är solens yttersta atmosfär som syns som bäst vid en total solförmörkelse. Den är extremt varm och har en temperatur på över 1 000 000° C, vilket upptäcktes av Bengt Edlén 1941 när han jämförde koronans spektrallinjer med spektrallinjer som emitterades från ämnen i en högspänningsgnista.

Sweden Solar System (SSS) är världens till utsträckning största modell av vårt planetsystem, där Ericsson Globe i Stockholm representerar solen. Planeterna skalas i storlek och avstånd relativt Ericsson Globe och radas upp norrut. Skalan är 1:20 miljoner.

svd.se
Ericsson har stängt tre kontor i Europa efter att en anställd i Kroatien…
Ericsson har stängt tre kontor i Europa efter att en anställd i Kroatien insjuknat i coronavirus. Det rapporterar nyhetsbrevet Telekomnyheterna.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram