30 År Utan Underliggande Syfte...

2020-02-21

Trettio år har det pågått och det saknar sitt underliggande syfte...

Jorå serru..

Magnus Ranstorp
5 tim ·
I trettio år har jag hävdat att Sverige är (och uppfattas utomlands som) en fristad för terrorister. Bristfällig och senfärdig lagstiftning, låga straff och dålig samverkan mellan myndigheter är några faktorer. Det har rättats till av regering på senare tid men fått konsekvenser.

I Sverige har 26 personer åtalats enligt terrorlagstiftning och bara tio personer har dömts. Av dessa tio har åtta dömts sedan 2016. Enligt åklagare är straffnivåer alldeles för låga i jämförelse med våra grannländer.
https://sverigesradio.se/artikel/7412006

Åklagare påpekar att straff för terrorbrott som i Sverige ger fyra månaders fängelse ger i våra grannländer sex års fängelse! Eftersom straff är låga eller obefintliga så attraherar man hit terrorister och dess verksamhet.

Jag har också påpekat att Sverige är ett ekobrottsparadis för våldsbejakande extremister som utnyttjar identiteter för att mjölka välfärdssystem på miljarder. Samordningsnummer, brister i att vi inte vet vem som är i vårt land har skapat möjligheter för denna brottslighet.

Men även efter lagändringen kommer Sveriges lagstiftning inte vara lika långtgående som i många andra länder. Och det är ett problem, säger Per Lindqvist, ...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram