Hemliga Möten

2020-02-19

Igår så skrev Hans Wallmark så här:

" Adam Schiff, ordförande i Underrättelsutskottet i USAs kongress, är en framträdande politisk företrädare. Han har varit synnerligen närvarande när det gäller riksrätt mot president Trump. I dag på besök i Stockholm för att under den amerikanska ambassadörens ledning tala försvars- och säkerhetsfrågor. Samt Ryssland, Kina och Iran."

Ambassadören har väl förhoppningsvis informerad sitt utrikesdepartement

För det var ju så att:

Demokraterna var upprörda över president Trump när han hade ett telefonsamtal som gick genom Sverige med Ukrainas president Zelensky. Ett samtal som spelades in, transkriberades och flera anställda fick lyssna på för att följa protokollet, det var så "upprörande" för demokraterna att de försökte anklaga presidenten i en riksrätt. Trots att de visste exakt vad som hände under samtalet och de läste transkriptet som Trump offentliggjorde omedelbart efter att oro uppstod, så förde demokraterna en häxjakt utifrån tredje parts hörsägen.

Samma moraliskt odugliga grupp visar oss nu vad de kommer att tolerera: ett hemligt möte med Iran.

President Trump reagerade på nyheterna genom att fråga reportrar om mötet var ”ett faktum” eftersom det var nyheter för honom. Han frågade sedan, "finns det något jag borde veta? För det låter mig som ett brott mot Logan Act. ” Logan Act är en federal lag som förbjuder obehöriga förhandlingar med utländska regeringar. Demokraterna gjorde det mycket tydligt att de inte kommer att tolerera inblandning i amerikansk utrikespolitik ... såvida det inte görs av en demokrat!

We patiently await the special counsel and ethics investigation to begin. Certainly Pelosi is preparing to punish her colleague and defend the constitution which she holds so near and dear to her heart.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram