Biologisk Forskning & Krigföring

2020-02-18

Läroboken med titeln Medical Aspects of Biologic Warfare (2007), publicerad av den amerikanska militärens generalkirurg, medger att man skapade ”en storskalig produktionsanläggning i Pine Bluff, Arkansas”, med den nya anläggningen med ”avancerat laboratorium ... åtgärder som möjliggör storskalig jäsning, koncentration, lagring och vapen av mikroorganismer ”.

Och det medger också att USA 1951 hade producerat sina första biologiska vapen, bomber och "antipersonell-ammunition" och hade "vapenat och lagrat" alla dessa. Den tillägger att CIA självständigt hade "utvecklat vapen med användning av gifter inklusive Kobra gift och saxitoxin för dolda operationer", men att tyvärr "alla register angående deras utveckling och distribution förstördes 1972" när informationen blev offentlig.

Och den amerikanska militären har försökt skapa vapen på veneriska sjukdomar, vilket leder till travestier som Guatemala Syphilis-projektet, där de infekterade tusentals och sedan lämnade dem att dö. Den officiella berättelsen, samtidigt som man erkänner brottslighet, följer envist med berättelsen om ett välgörande syfte att testa mediciner - för tusentals som specifikt nekades de mediciner som skulle ha räddat deras liv.

Den amerikanska militären verkar desperat inte bara att hitta biologiska sätt att döda folk på, utan är lika intresserad av metoder för att förstöra deras livsmedelsförsörjning. Följaktligen erkände den också vid ytterligare ett dussin (åtminstone) tillfällen där förödande grödor och växtsjukdomar hade släppts, i experiment för att testa metoder för att förstöra hela livsmedels-växtlivet för en fiendenation. Under 2012 avslöjade japanska medier att USA: s regering hade testat specifika, DNA-konstruerade gröda-dödande biovapen i Okinawa och Taiwan under 1960- och början av 1970-talet, och att den amerikanska militären testade några av dessa även på den kontinentala USA. De tillämpades också i Vietnam. Agent Orange syfte var aldrig så löjligt som påståtts,

The US government and its many agencies and educational and health institutions, have for many decades conducted intensive research into biological warfare, in many cases strongly focused on race-specific pathogens.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram