Delvis Varför Det Hamnar I Sverige

2020-02-10

Om vi skall lägga in några delar om utspelet som kommer och varför det hamnar i Sverige - förutom då ur det telekominfrastrukturella perspektivet, så kan ju detta vara värt att notera.

Per Anders Åslund, född 1952, svensk nationalekonom. Åslund är civilekonom från - tadaaaa - Handelshögskolan i Stockholm och ekonomie doktor från Oxfords Universitet. Professor i nationalekonomi, Rysslands- och Östeuropaanalytiker vid Atlantic Council, Washington, DC, och adjungerad professor vid Georgetown University.

Anders Åslund är alltså anställd av Victor Pinchuk, en ukrainsk oligark med bank-, media- och stålintressen, som länge varit en konkurrent för Kolomoisky. Åslund, en tidigare svensk regeringstjänsteman, har länge arbetat för amerikanska tankesmedjor som finansieras av Pinchuk. Åslund är nu på Atlantic Council i Washington, DC. Atlant-Rådet listar Pinchuks stiftelse som givare upp till $ 500 000 i finansiering för forskning, inklusive Åslunds lön. USA: s utrikesdepartement, British Foreign Office och George Soros Foundation är också noterade som stora givare.

Han är en riktig jävla stolle och ingenting annat, som återkommande beordras göra sig till åtlöje i SvD.

Nazzejuden Kolomoisky och hans kopplingar till Soros och Clintonsoroslojalismen, kan man nu också med viss fördel googla lite på med avseende på Ukrainska PrivatBank och Swedbank - på tal om penningtvätt och amerikanska statsbidrag som försvann och som ännu inte har kommit upp i ljuset av verkligheten när det verkligen börja att rulla dit som det lutar.....

REUTERS.COM
The U.S. Justice Department is receiving information on former Vice President Jo...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram