Märkliga Artiklar

2020-02-05

Kanske den mest märkliga artikel som har setts i Presstitutionsmedia?

Med avseende på Dick Harrissons uppenbarelse kan det ju förvisso raskt konstateras att någon krigsman, det är han då rakt inte. Men att ge sig på att beskriva artillerihistoria utan någon som helst noterbar uppfattning om eldinsatser, räckvidder, kraftsamling och så vidare gällande taktisk och strategisk användning, det förefaller ju i det närmaste helt sinnesrubbat?

Frånvaron av beskrivning av användning av artilleri inom ramen för den större stridens förande gör det hela till någonting så märkligt att det nära nog måste ses som uppsåtligt....

SVD.SE
Den franske artillerifantasten Jean Bureau spelade stor roll för för hur vapen började användas vid militära sammandrabbningar. Allt började när fransmännen ville återerövra de delar av sitt land som engelsmännen tagit över.
På temat märkliga artiklar:

" En lämplig strategi i en framväxande ny världsordning är att Sverige samarbetar så mycket som möjligt med övriga EU-länder, försöker förbättra det vittrande transatlantiska samarbetet med USA och arbetar för ett Kina som är integrerat i världsekonomin men spelar efter samma regler som övriga världen. Detta är onekligen en utmaning av stora mått, men dess betydelse kan inte nog understrykas. Hur vi agerar nu kommer att bestämma världsordningen för många framtida generationer. "

Menar han att vi skall stödja jordens mest korrumperade kapitalister, som hittills, eller vad menar han egentligen?

https://www.svd.se/kinas-konflikter-med-sverige-ar-ett...

”Kinas konflikter med Sverige är ett test” | SvD
SVD.SE
”Kinas konflikter med Sverige är ett test” | SvD

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram