Copy Cats

2019-12-21

Ja de har lallat runt en bra stund nu, men de är ju ändå lite komiska med sitt kosmetiska efterapande med typsnitt och så vidare, utan att i princip ha någonting alls att säga i sak - ja förstås då utom geniala saker som "kokande vikingablod" och liknande intellektuella höjdpunkter.

Resten av efterapningsarmadan försöker sig ju som bekant på lite mer blandad metod där frånvaron av stringens är det mer belysande.

Har det förresten blivit något reguljärt världskrig ännu...kanske ingen hyperinflation (bortsett då från den möjligtvis finansiella) heller.

Det är ändå lite gulligt med alla dessa "rättänkare" som dessutom tror sig vilja leda genom att appellera till konsensus.

Svenskt!

Bilden kan innehålla: en eller flera personer och text
Marcus Ljunggren

Det fria Sverige bildades 25 november 2017 av redaktionerna för poddradioprogrammen Motgift och Ingrid & Conrad. Dan Eriksson från Motgift är ordförande, och Ingrid Carlqvist vice ordförande, även om Ingrid Carlqvist senare lämnade "Det fria Sverige".

Enligt Expo är Motgift en nazistisk poddradio som tidigare var kopplad till Svenskarnas parti, medans Det fria Sverige uppger sig vara parti- och organisationsoberoende och står enligt Expo för radikal nationalism.

Ja, vad fan skall man egentligen säga? Att man väljer ett snarlikt namn som De Fria var helt säkert ingen oturlig slump från allra första början, lika lite som att man nu därifrån börjat använda exakt samma font/typsnitt som oss. Dels såklart för att människor skall associera fel och klumpa ihop De Fria med organisationer enligt Expos ovan beskrivning, och dels för att man ifrån inrikesministeriets håll i ett senare skede när hatbrottsorganisationer enligt "Det fria Sveriges" specifikation skall börja förbjudas och censureras, av "misstag" kommer att förväxla oss, endast för att det därefter kommer visa sig vara omöjligt att återställa våra nedstängda upplysningskanaler...

Det ligger helt säkert i farans riktning.

#CopyCats

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram