Utan Svensk Mediatäckning

2019-12-16

Sofia Sjoberg sammanfattar:

Nu måste faktiskt svenskarna snart börja undra vad sjutton våra utrikeskorrar egentligen håller på med.

Så Rudy "den hale" har varit i Ukraina och intervjuat bland annat den sparkade åklagaren. Ni vet den där åklagaren som Biden skröt om att han fick sparkad. Som grädde på moset så finns det enligt utsago dokumentation och han blev också förgiftad och höll på att stryka med.

Rudy kallas till senaten av Graham för att lägga fram bevisen.

Shiff har medvetet ljugit och det står nu i princip utom tvivel. Klarläggande kommer helt garanterat och det ser riktigt illa ut. Riskrättsprocessen bör ses ur perspektivet att Demokraterna är så desperata pga deras egna förehavanden och om de inte får bort Trump är det bokstavligen deras egna nackar som ligger på huggkubben. Staskupp är alltså inga små saker i USA.

Så tar vi det lite till utredningar och kommande saker att hålla ögonen på.

Clinton utreds av IRS. Detta kunde vi se live om när Tom Fitton och två herrar förhördes för ca ett år sedan.

Huber utredde ngt och det var i Little Rock Arkansas alltså Clintons hemmabas (tänk även gamla synder här) och där landade statens egna plan och kartonger med bevis lastades på. Huber läcker inte en stavelse och det har varit tyst i ungefär ett år men gissningsvis nu när det kommer upp igen är det fortfarande aktuellt.

Awan fallet med "bank-fraud" fick vi veta att det är INTE avslutat. Alltså Debbie Wasserman Schultz, servrar som försvann och hamnade i Pakistan?
Vi fick veta att Tom Fitton INTE får sin FOIA om detta fall eftersom det nu är ett av dessa sealed cases alltså ett dolt förseglat fall som fortfarande pågår. Här kommer ingenting ut innan det är dags.

Barr, Durham och IG-rapporten, här är det utredningar i full gång och både Barr och Durham gick simultant ut och sa att de inte håller med IG i sina slutsatser. Durham har alltså rätten att åtala och han har inte samma ramar att hålla sig inom som Horrowitz som enbar kan utreda inom DOJ och ej kan åtala.
Men vi vet nu tack vare IG att FBI olagligt övervakade Trump både utan FISA godkännande och därefter på förfalskade bevis.

De förfalskade bevisen köptes av Clinton/Demokraterna och är Steele alltså en utländsk spion och hans dossier som han inte står bakom.

Som grädde på moset så surras det nu om att även Ted Cruz var olagligt övervakad och detta fick vi veta för ett par månader sedan. Så jag gissar att det kommer ut nu snart och blir ännu en sten som läggs på Demokraterna.

GOP ska utreda Clintons mail, och annat igen eftersom FBI -James Comey bokstavligen schabblade bort denna utredning och friade Clinton.

Som en notis kan vi tillägga i riksrättsprocessen att den ledande rösten (Pelosi) i detta har ett barn som fått toppjobb och profiterat just inom energisektorn i just Ukraina. Fler politiker sitter i samma sits dessutom.

Bara ett axplock av vad som ligger redo för offentliggörande och kanske undrar en svensk hur jag och vi som hängt med på båda sidor kan veta detta. Svaret är alltså vi har hängt med på båda sidor ngt som SVT och svensk media undanhåller för DIG.

Så återigen LÄS PÅ, LÄS IKAPP, häng med på båda sidor och ifrågasätt svensk media som absolut inte vill att du ska veta detta.

Som sagts så många gånger så kommer detta avgöras i rättsystemet och bevisningen kommer vara avgörande. Det kommer alltså inte vara dina känslor som du har pga att svensk media berättat en sida av storyn som avgör vem som gjort fel.

Vi behöver alltså fler svenskar som engagerar sig i att faktachecka media för att sanningen ska nå även hit.

Så summering Demokraterna har desperat försökt med i princip allt nu för att göra sig kvitt Trump. De har misslyckats och det ser ut som vi som kallas "foliehattar" och som av journalister censureras, blockeras och kallas vid öknamn nu har rätt så här långt medan media helt seglat snett och nu dessutom är på väg in i väggen med hög hastighet.

Detta är som bekant inte en höger vänster fråga utan det är en fråga om vi ska ha fakta på bordet eller om vi ska låta en liten grupp människor som vi gett bort makten till ljuga för oss för att berika sig själva.
Ska Trump ställas till svars om han begår ngt som är olagligt?
Ja absolut men just i detta nu har vi bevisning på att Trump blivit utsatt för ett allvarligt brott och svensk media försöker då undanhålla bevisningen för dig.
Trumps enda brott för nu är att han är stor i käften och använder sin rätt att tala oavsett om DU gillar vad han säger eller inte.

Det finns dessutom gott om "nyttiga idioter" som hjälper media därute att upprätthålla lögnen. De försöker göra gällande att bevisningen är konservativ smörja och att DU som ifrågasätter är högerextrem, rasist, foliehatt. lite nazistisk och fascistisk på det.

Ta ett djupt andetag oavsett vilken sida du står på och fråga dig om hur en statskupp, ja för det ser verkligen ut som om Demokratiska partiet har försökt med en statskupp påverkar DIG och världen. VAD är demokraternas mål med denna statskupp?
Det enkla svaret tycks uppenbart nu, att berika sig själva och montera ned demokratiska processer, faktiskt demokratin i sig ska väck ser det ut som.

ALDRIG har parti-politik varit så förlegat som nu med tanke på ovanstående och kanske leder hela denna soppa på mer än en spik till att folk får upp ögonen för att vi måste enas om principer och släppa våra politiska "bias".

Sanningen tenderar att ha den fula ovanan att sticka upp sin nos där man minst anar det och svenskarna får nu ta sig samman om de överhuvudtaget vill ha ett fritt samhälle framöver att lämna över till sina barn.

Varför ska en svensk bry sig? Jo för vi har förmodligen de största problemen i världen med korruption då den är mer förfinad här och svenskarna förstår det som det motsatta...
... alltså att vi har en ärlig media som verkar för folket och att korruption inte existerar i vår statsapparat.

TWITTER.COM
“Witness Viktor Shokin: Holds doc’s proving money laundering by Burisma & Biden’s. Fired due to VP Biden’s threat not to release $1B in vital US aid. Shokin’s med records show he was poisoned, died twice, and was revived. Lots of heads will roll in Ukraine if this opens up. https://t.c...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram