Själsligt Lysande Bestyckning

2019-12-16

Vår uppgift är inte att förändra hela världen på en gång klart, utan att sträcka ut för att laga den del av världen som är inom vårt eget räckhåll genom att röra oss inom oss själva i vår egen utveckling som människor.

Varje liten, lugn sak som en själ kan göra för att hjälpa en annan själ, för att underlätta en viss del av denna stackars lidande värld, kommer att hjälpa till oerhört mycket. Det ges inte till oss att veta vilka handlingar eller av vem, som kommer att orsaka den kritiska massa som krävs för att tippa utvecklingen mot en varaktigt bra riktning, vi vet bara att gör vi ingenting själva så kommer heller ingenting betydande att förändras.

Vad som krävs för dramatiska förändringar är en ansamling av handlingar, att läggas till, att läggas till och att lägga till mer, det bara fortsätter för alltid. Vi vet att det inte krävs alla på jorden för att få rättvisa och fred, utan bara en liten, bestämd grupp som inte kommer att ge upp under den första, andra eller hundrade prövningen. Så länge som vi försöker så kommer vi att vinna.

En av de mest lugnande och kraftfulla åtgärder du kan göra för att ingripa i en stormig värld är att stå upp och visa din själsliga bestyckning. Själar på däck på stormigt hav lyser som stjärnor i mörka tider.

Ljuset från själen kastar gnistor och kan skicka upp nödraketer, bygger signalbränder till vårdkasar som orsakar att ordentliga frågor kommer att fatta eld. För att visa ljuset själen i skuggiga tider som dessa - för att vara hård och visa barmhärtighet mot andra; gäller att båda är handlingar av stort mod och dessutom är de av största nödvändighet.

Kämpande själar fångar upp ljus från andra själar som är helt tända och villiga att visa det. Om du vill bidra till att lugna ner tumultet, är detta en av de starkaste saker du kan göra. Se till att sakligt beskriva vad det är som du brinner för och varför.

Det kommer alltid att finnas tillfällen då du känner dig modfälld. Även jag har känt förtvivlan många gånger i mitt liv, men jag håller inte andan över det. Jag kommer inte att underhålla det. Det är inte tillåtet att äta det från min tallrik. Anledningen är denna: I min yttersta medvetenhet vet jag något, som ni. Det är att det inte kan finnas någon förtvivlan när du kommer ihåg varför du kom till jorden, som du för - tjänar, och som skickade dig hit. De goda ord vi säger och de goda gärningar vi gör är inte våra. De är ord och gärningar från de som förde oss hit. Varje tanke vi tänker förändrar oss.

Så det är meningslöst att tappa modet. Vi gjordes för dessa tider. Jag har hört det från så många nyligen som är djupt och ordentligt förvirrade. De är oroade över läget i vår värld nu. Vi lever i en tid av nästan daglig förvåning och ofta rättfärdig vrede över de senaste försämringar av vad som är viktigast för civiliserade, visionära människor.

Så det som gäller speciellt är att inte förlora hoppet. I synnerhet eftersom faktum är att vi faktiskt gjordes för dessa tider, eftersom vi befinner oss där vi är. Ja. I åratal har vi fått lära oss, öva, varit under utbildning och vi bara väntar på att få träffa på denna specifika situation av och genom vårt eget engagemang.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram