Alexander Daniluk & Soros

2019-10-27

Ja det kommer som sagt knappast att bli något demokratiskt parti kvar och Trump kommer själv att sanera det republikanska partiet - partikulissernas tid är över.

"Om Trump kommer att fortsätta och använda det som redan initierades och undersökts kommer hela det demokratiska partiets huvudkontor att falla. De kommer inte att kunna hålla val. Jag har ingen rätt att namnge någon, men tro mig, ledande funktionärer i det demokratiska partiet är involverade.

Poroshenko var medveten om det; han gav order om att förklara Sam Kislin persona non grata. När den gamla mannen (han är över 80) flög till Kievs flygplats och han fick inte komma in; han tillbringade natten i förvar och flög tillbaka till USA nästa dag. Poroshenko hade varit allierad med Clinton-lägret."

Och som alltid - precis som vi har beskrivit att det med större sannolikhet oftast är.

Hur demokraterna fick veta om detta samtal med Zelensky och dess påstådda innehåll? Den officiella versionen säger att det fanns en CIA-man, en visselblåsare, som rapporterade till demokraterna. Vad den versionen inte klargör, är var denna visselblåsare befann sig under samtalet. Jag säger er, han fanns belägen i Kiev och han var närvarande vid samtalet, på Ukrainas president Zelenskys sida. Den här mannen var (kanske) en CIA-tillgång, men han var också en nära anknytning till George Soros och en ukrainsk högt anställd.

Hans namn är Alexander Daniluk

Vem som kontrollerar Ukrainas centrala nervsystem och George Soros?

Esse non videri.

ZEROHEDGE.COM
A talk with Oleg Tsarev reveals the alleged identity of the "Trump/Ukraine Whistleblower"...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram