Pressad Tjänstanklagelse

2019-10-01

Tänka sig... ett Five-eyesland...

SS//

”Den som inte ser det är alltså blind.

Det handlar inte om vänster eller höger.

Det handlar inte om för eller emot Trump.

Det är något större i görningen...

Det börjar dessutom bli skrattretande att se hur SVT systematiskt missar så mycket och ofta av de avgörande bitarna hela tiden.

Det är nästan så man får ett intryck av att både Clapper, Brennan och Comey samt några politiker nu har ren och skär panik. Gang of eight utredarna blir nu utredda och det börjar närma sig offentliggörande.

Alternativet är ju att SVT försöker fälla för- troendet för sig själva genom att vara så icke objektiva och politiskt motiverade som möjligt. För att se hur vaken svensken är...
Det funkar dåligt framförallt i kommentarsfältet på USA korrens sida. Där är det Trump derengment syndrom för hela slanten. Ja sägare utan en enda kritisk fråga. Frågor svaras dessutom inte på men det är mycket selfies och annat.

Alternativet är att Demokraterna själva har gått in i en fälla... för när du börjar skrapa på reglerna och utfallen av en Impeachment, läser regelboken så att säga blir det lätt att få intrycket av att detta är meningen. Resultatet av en impeachment ser ut att kunna chocka många.

Att Nancy Pelosi och Shiffstormen är så korkade att de driver på för impeachment...
Baserat på det de gör är antingen riktigt desperat och med hållhakar eller deras egen inblandning i ekonomiska förehavanden eller vill de helt enkelt förhala något?
Så vad för hållhakar skule det kunna vara...deras kopplingar som kom igår till vapenhandel i Ukraina? Något större?

Glöm inte "vi har redan allt, det är bara en fråga om att göra det lagligt".
Dessutom har Dems spenderat miljoner och miljoner redan på Russiagate för att nå början av den ryska valpåverkan så de säger sig ju vilja samma sak som Plumpen...Men när presidenten gör det på en inte olaglig väg så är det då fel...
Att inte ana ugglor i mossen, solk i bägaren i detta jo det är svenskt det.

Som en spin off story som mycket väl kan visa sig vara av vikt blev åter igår The Hamar aktuell. Man har sedan 2013 minst spionerat på Trump och hela världen... undra om det finns ett behov av en telekominfrastruktur för detta? Bara en tanke alltså... Undra om denna story har någon substans och är viktig? Jag gissar att vi snart får veta det.

Go figure en stund...Titta på nyheter du inte brukar en stund och jämför SVT emot dem som grävt djupare. Det är upplysande faktiskt....”

SVT.SE
USA:s president Donald Trump ska under ett telefonsamtal med Australiens premiärminister Scott Morrison bett om personliga tjänster, uppger källor för New York Times. Tidningen skriver att det ska ha handlat om att hjälpa justitieminister William Barr i en utredning med syfte att misskreditera ...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram