Irland & Ericsson

2019-08-01

SÅ vem bestämmer vad om vilket.

Artikeln är från 2001 och följande hände 2014...

Den irländska operatören eircom och Ericsson (NASDAQ: ERIC) har tecknat ett femårigt exklusivt avtal som ser Ericsson bli den enda leverantören av eircoms radioåtkomstlösningar för 4G LTE (Long-Term Evolution), liksom 3G- och 2G-mobilteknologier över hela Irland . Avtalet gör det möjligt för eircom att möta den växande kundernas efterfrågan på mobila bredbandstjänster och samtidigt leverera överlägsen nätverksprestanda.

Affären inkluderar multi-standardradiobasstationsutrustning från Ericsson RBS 6000 basstationsfamilj för makro- och småcellnät, LTE RAN-programvara och uppgraderingar av befintlig 2G- och 3G-nätverksprogramvara.

Ericsson kommer också att tillhandahålla supporttjänster för utrustningen under avtalets giltighetstid.

Richard Moat, tillförordnad verkställande direktör för eircom, säger: "Detta avtal stöder eircoms ambition att vara i framkant på den irländska mobilmarknaden. Genom att välja Ericsson har vi nu en konsekvent teknikleverantör i hela vårt mobilnät för att hjälpa oss sömlöst att möta den växande kunden krav och förväntningar på mobildata inom konsument-, affärs- och den nya maskinen till maskinsegmenten.

Det var visst några som var och tittade på hus på Irland och i alla fall den ena av de två åkte föregående helg vidare till Åland.....

TELEGRAPH.CO.UK
A BIDDING battle for Eircom looks likely after a consortium led by entrepreneur Sir Anthony O'Reilly said it wanted to discuss a possible acquisition with the Irish telecoms operator.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram