Ratcliffe & Gowdy

2019-07-30

Ja det var ju just den där lilla detaljen med transkriptionen av av avlyssningen av Papadoupulos, som inte var fullständig och där det med uppsåt utelämnats att Papadoupulos anförde att han visste att det var olagligt att samarbeta med Ryssland för att påverka valet - något som alltså inte kom med i ansökningen till FISA-domstolen om att få avlyssna honom.

Mitt i raseriet över Ratcliffes nominering, kom några ihåg att Texas Kongressmedlem var en av de två republikanerna i House Intelligence Committee som faktiskt såg de klassificerade FISA-dokumenten som användes för att få ett tillstånd för att spionera på Trump-kampanjen. Han gjorde det som en del av House Intelligence Committee´s undersökning av hela den osmakliga affären, i slutet av 2017, vilket resulterade i "Nunes Memo" i februari 2018 .

Den andra, före detta South Carolina Congressman Trey Gowdy, blev så upprörd av vad han såg att han bestämde sig för att inte söka omval och drog sig tillbaka till en karriär hos Fox News. Ratcliffe, däremot, fortsatte med att ta en hård linje mot Mueller-utredningen och hamrade på den speciella utredaren i förra veckans utfrågningar.

RT.COM
The prospect of John Ratcliffe as the new US director of national intelligence has Democrats and the media alarmed far more so than usual, perhaps because as DNI he could expose things they would prefer to stay hidden.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram