Trumpkränkta Irakier

2018-12-28

MSM-presstituerade skrek som glädjerusiga svenska grisar över införandet av en andra julafton, när Donald Trump inte besökte några militära förband över julen och just när det grötmyndiga grymtandet tystnat av upptäckten att han faktiskt hade varit i Irak, så stämdes det upp "all in" om att han Pussat Melania på mystiskt - ryskt nazistiskt vis!

Men för att göra det hela ännu mer dråpligt så lovade ju Donald Trump att i Irak, där minsann, där skulle man bli kvar inte bara länge men även mycket. MSM-stenograferna drog en lättnadens suck och såg det nya året an med någon liten tillförsikt i behåll men då kommer det!

Ett expresståg lastat med förrädiska Irakier träffar MSM-presstitutionen i VA-gången, detta för att Irak plötsligt ser sig som kränkta över att Donald Trump inte mötte en enda Irakisk politiker ....man kräver att USA:s närvaro i landet skall upphöra

Det var väl ändå en riktig otur, eller kanske var det på så vis att omständigheter faktiskt kom till förberedelse...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram