Kroppsöppningsorienterat Surfande

2018-12-27

Svensk kultur är historien om oss själva berättad av oss själva och om inte Sverige är det mänskliga självbedrägeriets vagga och yttersta potens - det manifesterade vansinnet, så är mänskligheten illa ute!

Jordens mest moraliska humanitära stormakt har ju visserligen - bland annat lägger vi till för tydlighetens skull bland sarkasmerna - lite privatskuldsättning som man inte gärna talar så högt om, men i övrigt är ju det psykosociala klimatet faktiskt rent exemplariskt.....

Man kan nu säga att det har rullat så långt dit som det lutar att ljudet från denna rullning har växt till ett ekande tordön som upprepar att - det svenska folket är dömt att upptäcka att dess välstånd har offrats på den falska solidaritetens altare!

Om den här webbplatsen
sverigesradio.se
Svenskarna porrsurfar mer än de flesta andra. Det visar siffror från…

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram