The Integrity Initiative - Propaganda

2018-12-26

Ja som sagt, det rapporteras att bland andra USA: s utrikesdepartement, NATO och Facebook har lämnat bidrag till integritetsinitiativet (1,96 miljoner pund investerades i projektet). Vad är nivån på Washingtons involvering i saken?

Asa Winstanley: Vi vet att den brittiska underrättelsetjänsten och andra brittiska inrättningar arbetade nära tillsammans med Washington. Så det skulle inte överraska mig att få reda på att det fanns en stor grad av samordning i den delen. Media i detta land ignorerar verkligen (förutom RT och Sputnik) historien.

Journalister bör ställa fler frågor om integritetsinitiativet. Medierna är upptagna med Brexit, det är allt de pratar om. De borde fråga regeringen allvarliga frågor: vad är allt detta? Vad är medverkan i denna typ av propaganda? Detta är i grunden propaganda och desinformation: man arbetar för att främja det som de ”uppfattar vara” gemensamt intresse runt om i världen.

Ja det är då för väl att Sverige har fria och oberoende medier som vill det allmännas bästa…att Investor skulle ha fingrarna i även detta är bara helt uteslutet, eftersom då skulle ju någon ha sagt någonting eftersom vi lever ju i en demokrati....

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram