Kvarvarande Parter

2018-08-30

I ljuset av vad som började som en ögonbrynshöjningsincident har det blivit en stor politisk skandal. Konstigt..eller?

En ny konflikt mellan brittiska och franska fiskare i Engelska kanalen över kammusslor har eskalerats till en fullblåst politisk skandal, med ens blev EU-myndigheter tvungna att få till ett uttalande i frågan.

En talesman från Europeiska kommissionen reagerade på den chockerande händelsen och sade: "Vi uppmanar de nationella myndigheterna att lösa tvister på ett vänskapligt sätt som tidigare har gjorts."

Jorå serru... kanske EU ser att det rullar dit som det lutar?

Ja tänka sig, för tvåtusen år sedan - eller så känns det i alla fall mellan varven, så trodde vi på allvar att det räckte med att berätta om Ivar Kreugerhistorien, så skulle alla direkt förstå allting, men så var det ju alltså inte. Då kom vi genast på den briljanta idén med att om man även berättar om hur det valutafinansiella systemet brister i funktionen för samhället och dessutom om det geopolitiska spel som systemet måste skapa och vilka parter som blir sist kvar på fel sida när det väl bryter samman - alltså Sverige, Israel, Danmark och England, då kunde i alla fall inte någon missa mönstret!

Vi behöver väl kanske inte tillägga att vissa postulat genom åren har haft ett inte obetydligt drag av befolkningsmässig överskattning, även om analyserna i sak har varit innehållsmässigt korrekta...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram