Motstridigt Gentemot Svensk Media

2018-02-28

Detta stämmer ju inte alls med vad svenska fria och ärliga medier förmedlar som information???

" Moskva kommer inte fortsätta att tolerera den dagliga beskjutningen av Damaskus av Östra - Ghouta-miliser som nyligen slog mot den ryska ambassaden i Syrien, sade president Vladimir Putin efter att ha träffat den Österrikiske kansler Sebastian Kurz.

Den syriska krisens nuvarande brännpunkt - Östra Ghouta i utkanten av Damaskus - används av många terroristgrupper som en bas, där de administrerar attacker mot huvudstaden och andra områden i landet, sade Putin och svarade på en rysk journalists fråga om situationen där. Damaskus är beskjutet med indirekt eld upp till 70 gånger om dagen från det belägna området.

Putin betonade särskilt att den ryska ambassaden i Damaskus har kommit under granatkastareld. Byggnaden har blivit beskjuten och skadats vid flera tillfällen under den syriska konflikten. Den 6 februari riktade sig också elden mot den ryska handelsmissionen i den syriska huvudstaden. Lyckligtvis var byggnaden obefolkad, men civila skadades i attacken.

"Det är välkänt - vi vet i alla fall detta väl här i Ryssland - dessa granater landar även på den ryska ambassadens och handelsmissionens territorium. Ska vi tolerera detta för alltid? " Frågade presidenten retoriskt.

Moscow is not going to keep tolerating the daily shelling of Damascus by eastern Ghouta militants that recently hit the Russian embassy in Syria, President Vladimir…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram