Djupa Förlorare

2017-12-31
Ryssland vann det 1: a världskriget på 2000-talet, och de kollektiva i den Djupa Staten i det Anglozionistiska väst förlorade det. På tal om förlorare, vi vet inte ens inte om det skall behöva nämnas att detta inte innebär USA eller Tyskland, det är den djupa staten, den överstatliga proxyregeringen för den Anglozionistiska bankhegemonin, som har förlorat. Människor som arbetar för den djupa staten och drar nytta av det, lever överallt. De bor i London, i Washington, i Stockholm och i Moskva. De är de som biter sig fast i halspulsådern på länder och suger det levande ljuset ut ur oss alla.

De är de som är utan lokal patriotism, moral men inte alltid utan religion. De gillar att kalla sig för ”världseliten”- globalister, som är contradictio in adiecto , eftersom det endast kan finnas länders eliter. All överstatlig härskande klass som placeras i läget ovanför en lands ”elit” orsakar fördärv, brist, och slutligen död för alla länder.

De har förlorat, eftersom de arméer som var tänkta att dö för dem, USA:s och Natos arméer, är inte möjliga som angripare längre och israel är i ljuset av verkligheten bara en stor bluff. Deras antirobotsystem har neutraliserats. Alltihop, inklusive de som de har på sina flygplan och olika former av fartyg. De kan stängas av från stora avstånd … passiviseras och det gäller, alla, alla. alla.

26113827_10213145194839302_7509733959272149470_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram