Frigörelse Eller Upprepning

2017-10-31

Vi dra oss till minnes att under det spanska inbördeskriget så kämpade katalanerna och baskerna med stort mod för den spanska andra republikens räkning, mot Franco och hans fascistiska styrkor.

Adolf Hitler och Benito Mussolini sattes båda till av bankirerna bakom den Djupa Staten och tillhandahöll allmänt stöd för Franco, ungefär som Europeiska unionen, Nato, och den Djupa Staten i Förenta staterna visar fullt stöd för Rajoy i hans konfrontation med Katalonien.

Spaniens kung Felipe VI fördömde 3 oktober den katalanska folkomröstningens oberoende resultat, vilket sågs av många katalaner, liksom andra grupper som baskerna, galicierna och andaluserna, som ett onödigt engagemang i politiken.

Inte bara katalaner, utan även andra i Spanien, började kräva att Bourbonfamiljens monarki skrotades och inrättandet av den spanska tredje republiken. Bourbonerna har liten eller ingen respekt bland de arbetande befolkningarna i Spanien och Frankrike.

Det var trots allt en förfader till Felipe VI, Louis XVI i Frankrike, som förlorade sitt huvud i en fransk "revolutionär" guillotin efter att ha ignorerat det franska folkets fattigdom.

Det enda som kan frigöra en befolkning är och förblir individens egenmakt genom större medveten medvetenhet, genom allt annat så kommer historien att återupprepas!

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram