"Fiende" För Politisk Trovärdighet

2017-10-31
Innan idioterna i Rosenbad får oss som bortblåsta från jordens yta och istället nerkravlade under jorden i bunkrar för vårt eget bästa - fast det egentligen är för en ökad offentligkonsumtion - så vore det bättre om man hade kommit i mer överensstämmelse med det enkla faktum att den amerikanska militären nu är andra klassens militär jämfört med den ryska militären, även om den förra för all del är numerärt mycket större.

USA: s marina krafter har till exempel blivit föråldrade genom Rysslands hypersoniskt manövrerade Zircon-missil. Var detta lämnar Sverige med sitt eviga Gotlandsprojekt, behöver inte utvecklas. Vidare är telekrigföring ett område där rollerna är helt ombytta gentemot tidigare, vilket är avgörande!

Vidare och exempelvis, så har hastighets- och banförändringar i det ryska Sarmat ICBM systemet upphävt funktionen av den Djupa Statens ABM-system. En Sarmat är dessutom tillräcklig för att ta ut Storbritannien, Frankrike, Tyskland eller Texas. Det går bara åt ett dussin för att torka bort USA från kartan. man behöver alltså inte längre ens ägna sig åt att "mätta ut" luftförsvarssystemen!

Varför vet du inte det här?
För att det krävs en "fiende" för att politiskt kunna trovärdiggöra en ökad offentlig konsumtion.

Till ett annat exempel så är Washingtons enorma dyra F-35:a ingen match alls för ryska flygplan, oavsett hur mycket som Israel gapar och skriker om flygplanets fantaaaastiska kapacitet.

Till vidare exempel är amerikanska stridsvagnar ingen match för ryska stridsvagnar.

Till ytterligare exempel så är ryska trupper överlägsna i sitt stridsvärde och träning och de är mycket motiverade och inte utslitna av 16 år av meningslösa och frustrerande krig mot betalning, utan att någon någonsin vet vad det är som man egentligen krigar om.

Utan normala förbindelser med Ryssland "hänger" kärnvapenhotet över oss som ett opinionsbildningsmässigt Damoklessvärd. Varför? För att det krävs en "fiende" för att politiskt kunna trovärdiggöra en ökad offentlig konsumtion.

Håller du inte med om att det är skandalöst, förbluffande, oförklarligt, oförsvarligt, hänsynslöst och oansvarigt att ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedier, militär / underrättelstjänstkomplexet som ska skydda befolkningar arbetar som hand i handsken för att förstöra för mänskligheten?

Varför finns det så mycket motstånd mot att normalisera förbindelserna med Ryssland? För att det krävs en "fiende" för att politiskt kunna trovärdiggöra en ökad offentlig konsumtion.

Varför finns det så galet galna försök att få bort en president som vill normalisera förbindelserna med Ryssland?
För att det krävs en "fiende" för att politiskt kunna trovärdiggöra en ökad offentlig konsumtion.

Varför är dessa frågor inte en del av den offentliga diskursen?
För att det krävs en "fiende" för att politiskt kunna trovärdiggöra en ökad offentlig konsumtion.

Felriktningen genom det politiska ledarskapet, media och den "intellektuella" klassen är nu både uppenbar och total för att det krävs en "fiende" för att politiskt kunna trovärdiggöra en ökad offentlig konsumtion!

23032910_10212664896192136_7804916100394942695_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram