Ej Vallagsexpert

2017-10-30

Jorå serru, med Trey Gowdy numera öppet citerad i RT så får vi nog dra slutsatsen att tingens ordning är på väg upp i ljuset av verkligheten.

" "Jag är inte en vallagsexpert, men den goda nyheten är att du inte behöver vara det för att förstå absurditeten i att tro att du kan tvätta alla dina kampanjpengar genom att bara hyra en advokatfirma", sa han.

"Tänk om du och jag ställde upp i valet till kongressen, och vi hyrde en advokatbyrå och sa" Hej, ni sköter oppo [forskning], ni går och köper all TV, ni går och köper alla bildekaler, ni anlitar alla experter, och vi kommer att betala allt detta genom en advokatbyrå. Jag kan inte tänka på något som besegrar syftet med öppenhetslagar mer än det. "

"Jag är också intresserad av att dela lite av minnet med människor på DNC eftersom ingen kan komma ihåg vem som betalade 10 miljoner dollar till en advokatbyrå för att göra oppoforskning. Jag finner det fantastiskt - 10 miljoner dollar och ingen kan komma ihåg vem som godkände den betalningen, som godkände den, som sa att det här är en mycket bra idé. Så du har två problem, en minnesfråga och då bristen på öppenhet genom att tvätta pengar genom ett advokatbyrå. "

The Clinton campaign’s funding of research for the infamous “Trump-Russia dossier” may amount to money laundering, said oversight chairman Trey Gowdy.
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram