Sammanfattad Medial Expressinsats

2017-10-01

"En tragikomisk sammanfattning på Expressens mediainsats i Göteborg under nazistdemonstrationerna.

Först några personer utklädda till clowner som är mot nazister. Det ska häcklas och skrattas, inte kommuniceras. Inte plocka ner nationalismens stambegreppstänkande i bitar, det får någon annan göra. Förlöjligande är vägen till en upplyst och medveten befolkning!

Vem har vi sen då om inte en riktig slaskmedia-favorit, zionisten Jonathan Leman som jobbar på den vänsterextrema, åsiktsregistrerande, Soros-finansierade, opinionsbildande organisationen Expo, den främsta källan till att tysta bankkritiker genom att klistra stigmatiseringsbegrepp på dem. Ingen kommunikation där heller alltså, bara opinion och förstärkning av hotbilder.

Och till sist, undercover-journalisten David Baas, som har jobbat hårt för att visa SD:s tvivelaktiga sidor, men har under alla år aldrig pratat om de faktiska grundproblemen. Återigen någon som späder på polariseringen mellan grupper, så bakomliggande krafter kan fortsätta söndra och härska och införa en allt mer uppenbar polisstat. Ignorant eller illvillig? Ingen aning, men effekten blir densamma.

Där har vi tre nyttiga verktyg som får utrymme i ägardirektivstyrda media.

För dig som har lite mer under pannbenet än dessa, gör ett försök att kommunicera istället. Nationalsocialismen har ju den här idén om att "arier" är en härskarras... och eftersom det inte finns raser borde man kunna göra den diskussionen ganska kort. Men nej då, Nazismen är det största hotet mot samhället, det är bara så! Vi ska häckla och skrika okvädingsord och kasta sten, då förstår dessa personer säkert att deras tankesätt inte är helt konsekvent och logiskt. Om vi bara skriker att de är nazister så kommer de nog att bli omvända.

En flock stenkastande vänsterextremister är inte dyra, snarare gratis. Oj vad svårt det är att plantera in bråkmakare bland fredliga motdemonstranter dessutom. Krävs det inte mer än så för att skapa sån polarisering och ta bort fokus från att någon sitter där bakom och drar nytta av detta, då är det illa ställt med folket i det här landet.

Förresten, varför skriver ingen "nasister", eftersom det är så viktigt att skriva "sionister"? På tal om olika sidor av samma mynt..."//A.S.

#defria

22137200_10155074187877896_8356860770577349293_o.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram