Det Dolda Syftet

2017-10-01

Att gårdagens beteende hos de deltagande i Göteborgsdemonstrationerna uppvisar en etablerad förståelse för att kamp och våld ovillkorligen leder till mer repressiva lagar, är nu obestridligt! Lika obestridligt är det att en part har just detta som sitt dolda syfte!

"Jag anser att NMR har en del verklighetsbeskrivningar som saknar faktiskt påvisbar grund i naturen, men så vitt det går att förstå så var de vare sig maskerade eller bröt upp gatstenar, utan de nöjde sig med att trolla media uppåt väggarna så till den milda grad att polisen fick gå ut och dementera medias uppgifter om faktiska sakförhållanden på plats, vilket kanske ändå manar till någon slags eftertanke om hela situationen.

Om kamp är målet så är vägen utstakad, men då måste alla känna sig manade till våld, och det är ju inte så svårt att känna om någon kastar en gatsten mot en.

Undrar vad Mathias Wåg och hans sugar daddy Soros tycker om spektaklet?

Och Wallenberg?

Men det kan väl inte vara värre än Brexit, vilket tydligen var en av de värsta dagarna i hans karriär om man får tro hans egna ord.

Vilket - med förlov sagt - kanske inte alltid är tillrådligt att göra, men i detta fall kan vi mycket väl tänka oss att det är ett förhållandevis riskfritt antagande att det faktiskt stämmer."//G.C.

https://www.svd.se/wallenberg-efter-brexit--storbritannien-

22136925_10155898638228678_6965614343643104037_o.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram