För Vidare Agerande

2017-04-01

Givetvis så är den Djupa Statens atlantintegrationistiska falang i Kreml under press och sprickan inom Kreml kommer alltmer i dagens ljus i takt med att den Djupa Staten tappar kontrollen på allt fler ställen.

Vi har sagt det i en evighet, atlantintegratioisternas filosofiska materialism kommer förr eller senare bli en vattendelare gentemot de Rysslandslojala och även om Nabulina spelar pajas under galgen, så måste hon bort precis som Medvevev och resten av den liga de egentligen företräder ur ett moraliskt filosofiskt perspektiv.

Det kokar alltid ner till samma essens det är det allmännas bästa eller så är det enskild nytta som verkar ledande.

Att Navalny är en Clintonsorosdoktrinfåne gör att han inte behöver kommenteras vidare. Det är vad det är och att han lyckas organisera demonstrationer, är som sagt inte det allra minsta imponerande ur det perspektivet.

Ryssland kommer nu att tvingas agera mot återstoden av den Djupa Statens infiltration, när den Djupa Statens externa möjligheter att påverka Ryssland inrikespolitiskt försvagas.

The political awakening of Russia's youth does not bode well for the entrenched regime.
fairobserver.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram