Varande Konsekvens

2017-03-02
Vi noterar de alltmer intensiva försöken från Etablissemanget att skaffa sig en problemformulering som åtminstone kan misstas för att vara riktad mot verkligheten. Men som vanligt med mekaniska funktioner och naturlagar så är dessa bara vad de är och de är ingenting vars innebörd ger utrymmer för skönsmässiga bedömningar.

Skojerier om att den uppkomna situationen är politiskt betingad, eller skulle kunna påverkas inom ramen för det rådande system där bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken, blir bara patetiska och löjeväckande och ett tecken på att vederbörande parter främst tänker på sitt eget filosofiska materialistiska nyttotagande.

Vi är där vi är som en konsekvens av vad som har varit och de som inte har adresserat vad som sedan länge har varit uppenbart har underlåtit att göra detta av en anledning. Dumhet kan utgöra en förklaring, men kommer aldrig att kunna utgöra en ursäkt i detta.

#DeFria

 17021817_10210461594110961_7932701838110944383_n.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram