Turkisk Sidenväg & EUs Erodering

2016-11-24

Precis som vi har sagt hela tiden så är geografi vad det är och Turkiet ligger där det ligger - även om Erdogan en gång trodde sig kunna lita på de enskilt vinstmaximerande Anglozionisterna - varför vi nu öppet kan konstatera att Erdogan valde Sidenvägen.

Vi kan nog även utan att gå händelserna alltför vidlyftigt i förväg, konstatera att ZIONATO och därmed EU kommer att finna sig alltmer pressade i ljuset av sin egen allt snabbare eroderande trovärdighet.

Att Kalergi / Paideiaprojekten som i grunden är ett CIA - projekt ( och alltså Clintonsorosdoktrintroget) nu kommer att misslyckas, är nu så uppenbart att det inte går att missa för någon, ja utom för möjligtvis svenska krusbär då, såklart.

Att Gulen är Clintonsupporter behöver knappast påpekas igen, men vi gör det för sakens skull ändå så att ingen missar detta.

Members of the European Union Parliament have voted in favor of calling for a temporary halt to EU membership talks with Turkey, due to Ankara's…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram