Torsdag

2016-11-24

[facebook url="https://www.facebook.com/CarlJNorberg/videos/10209562382391230/" /]

 

Tysklands Anglozionistiska förbundskansler Angela Merkel varnade på onsdagen för kraften i så kallade falska nyheter på sociala medier och för att det kommer att skapa och att stimulera uppkomsten av populister, detta efter att hon gick ut med lanseringen av sin kampanj för en fjärde period som kansler.

I Sverige tar vi som bekant nu fram både de tigande krusbären och till och trovärdighetsskapande - inte så - Skaraberra ur den efaldighetskulturella bonnskrubben, med nya läckra Melloidéer kan vi väl anta, så nog är vi på samma erbarmliga intellektuella bog i så måtto - inte ens medelmåtto m.a.o.

Mutti talade i parlamentet för första gången sedan hennes tillkännagivande på söndagen av att hon skulle försöka väljas om nästa år, Merkel varnade därför för att den allmänna opinionen håller på att "manipuleras" på internet.

"Något har förändrats -. efterhand som globaliseringen har marscherat fram, så äger (politisk) debatt rum i en helt ny mediemiljö Åsikter bildas inte längre som de gjordes för 25 år sedan", sade hon.

Citerad av Frankrike 24 , sade hon att "Idag har vi falska webbplatser, robotar, troll -. Saker som återskapar sig, förstärkande av åsikter med vissa algoritmer och vi måste lära sig att hantera dem" Kanslern sade att utmaningen för demokraterna var att ". Nå och inspirera människor vilket dock har misslyckats, Merkel föreslog därför i huvudsak att tiden för censur nu har kommit:" vi måste ta itu med detta fenomen och om så är nödvändigt, reglera det. "

Så nej, presstitutionsbrigaderna inom MSM kommer inte heller att lägga sig ner och dö som kossor på halmen när det med en enorm hastighet blir uppenbart för allt fler människor att etablissemangets medier bara har varit agenter för vilseledningen.

Fasaden av socialpsykologisk fernissa hos de stora medierna blir tunnare. Du kan se en glödande ilska och förbittring bakom den. De är desperata och letar efter hämnd på miljontals människor som överger dem och skrattar åt dem.

De förmodade för mycket. De förmodade att de hade oss i handflatan - sin hand. Vi var deras egendom. Vi var genomborrade av deras auktoritet.

Allt som nu går bort. Hej då.

Den stora skiftet accelererar. Oberoende medier är i uppstigande.

Förstå det. Erkänn det.

Det omöjliga händer nu.

De kan inte ge upp. De kommer aldrig att ge upp. Det driver allt de gör. Det är innehållet och kärnan i deras attityd.

Samtidigt som deras skepp sjunker ner under havsytan, kommer de att skandera vidare. "Vi äger nyheterna."

Men de gör inte det. I sanning, de gjorde aldrig det. För en tid, har de lyckats sälja den illusionen till folket.

Den tiden närmar sig sitt slut.

Mer saker som närmar sig sitt slut:

I ljuset av olika nu uppdagade pedofilhärvor i Europa där det Anglozionistiska etablissemanget - det var ju uppenbarligen rätt många som inte åkte dit med kapten klänning som bekant.... - är blygt sagt överrepresenterat, så finns det naturligtvis motsvarande pedofilstruktruer etablerade på andra håll och eftersom detta måste anses vara en av de mer effektiva utpressningsskapande hållhakarna för att skapa "lojalitet," så är det bara en tidsfråga innan tingens ordning kommer i ljuset av verkligheten.

Tyvärr så kommer det för svenskt vidkommande med tiiden att visa sig att de gamla bruksorterna - vilket som av en slump beskrevs av Leo Trotskientusiasten tillika Expogrundaren Stieg Larsson - bär på oerhört mörka hemligheter och att dessa psykosociala avarter minsann inte försvann med Kapten Klänning.

Vi dristar oss nog till att spekulera i att den Z - vän - ska uttryckta humanitära stormaktsambitionen har sin verkliga grund i samma faktum som alltid - det rakt omvända emot vad som uttrycks!

Så på tal om den det omvända och moralisk dubbelhet, precis som vi har sagt hela tiden så är geografi vad det är och Turkiet ligger där det ligger - även om Erdogan en gång trodde sig kunna lita på de enskilt vinstmaximerande Anglozionisterna - varför vi nu öppet kan konstatera att Erdogan valde Sidenvägen.

Vi kan nog även utan att gå händelserna alltför vidlyftigt i förväg, konstatera att ZIONATO och därmed EU kommer att finna sig alltmer pressade i ljuset av sin egen allt snabbare eroderande trovärdighet.
Att Kalergi / Paideiaprojekten som i grunden är ett CIA - projekt ( och alltså Clintonsorosdoktrintroget) nu kommer att misslyckas, är nu så uppenbart att det inte går att missa för någon, ja utom för möjligtvis svenska krusbär då, såklart.

Att Gulen är Clintonsupporter behöver knappast påpekas igen, men vi gör det för sakens skull ändå så att ingen missar detta.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram