Varåt Med Given Utbildning

2016-11-13

Nu skall vi se.... styrelseposter i Morgan Stanley, Goldman Sachs, världens mest privatskuldsatta befolkning som dessutom är världens mest ClintonSoroslojala befolkning.

Det ringer inga klockor?

Alltså, antingen har det varit så här eller så har det inte varit så här och antingen det utgör det grunden till varför vi befinner oss där vi är, eller så gör det inte det!

Det är kanske tid för en stilla fråga till försvarsministern om vad den svenska kontingenten i IRAK har haft för utbildningsdirektiv gällande de "medelmåttiga" terrorister som har utbildats och var dessa - inte så - anti - ISIS - krigare sedemera egentligen har tagit vägen?

Svaret är som vi alla förstår helt givet

Om nu Sverige har beskurits från transiteringen till Ryssland för destabilisering där, i en sådan omfattning att åsiktskorridorarkitekter börjar att fly landet hellre än att fäkta illa, borde det då inte snart vara tid för fler att lämna fantasivärlden och försöka att anpassa sig till verkligheten?

Varför de ensamkommande flyktingbarnen ser så gamla ut när myndigheterna dessutom inte vill fastställa åldern genom kontroll av tandstatus, skänker bara ytterligare pinsam skärpa till bilden av hur genomkorrumperat det svenska samhället de facto är.

För det är ju trots allt på det viset att den svenska underrättelsetjänstens samarbete med andra underrättelsetjänster inom Anglozionisthegemonin inte precis kan anses vara obetydligt.

Naturligtvis så skulle aldrig någonting så odemokratiskt och finansfascistgynnande kunna inträffa i det mest Clinton - Soroslojalistiska landet på planeten, absolut inte i i dag.
De indelningsapostoliska kärleksförkunnarnas budskap är ju inte alls vad som har lett oss hit där vi nu är idag, vilket naturligtvis inte heller markerar ett trendbrott av en anledning, som inte är att människor faktiskt nu har tröttnat på det alltmer uppenbara Anglozioniststyrda politiska falskspelet.

Ja, sarkasmer åsido, det är ju egentligen inte så mycket att undra över i det mest Clinton - Soroslojalistiska landet på jorden, kärlek och fredsförklädd finansiell fascism är ju inte exakt det minst framträdande särdraget för den svenska kulturella folksjälen. SÅ när spektaklet börjar spricka kommer då den vanliga destabiliseringsentusiasmen i ljuset av verkligheten för att människor skall kräva att bli matade med trygghet.

Islamic State specifically trains militants to camouflage themselves as ordinary refugees and pass necessary application procedures to be granted asylum in…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram