Stabilt Armenien

2016-08-01

Destabilisering - som vi ser öka överallt - är som princip alltid en Anglozionistregisserad kuliss för att åstadkomma en förändring som leder till en av bankhegemonin öppet ökad kontroll av strategiska naturresursflöden, betalningsinfrastruktur och betalningsmedel, enkelt uttryckt införandet av en mer öppen diktatur. Detta både på sikt och i en eller annan form, beroende på samhällsklimat eftersom det är en och samma sönderfallande unipolära hegemoni som vi ser omkring oss.

Armenienupproret kommer alltså att misslyckas lika säkert som att det globala banksystemet är skuldmättat och den unipolära ordningen blir multipolär, vilket leder till att de länder, samhällen och individer som har profiterat - parasiterat - mest på kontrollen över strategiska naturresursflöden, betalningsinfrastruktur och betalningsmedel kommer att vara den stora förlorarna.

A group of 20 gunmen that captured a police station in Yerevan on July 17 demanding the release of an opposition politician have surrendered. Two officers died in the…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram