Politisk Skademinimering

2016-08-01

Tjaaaeee, nu om Erdogan byter ställningstagande i förhållande till Ryssland så gör han det ju per automatik också till Sverige och då måste ju Anglozionisterna här försöka att rädda sina egna arslen blixtsnabbt, vilket ändå är en halv evighet försent. Att idioten från FHS dessutom inte tar med resten att den Anglozionistiska politiska adeln i detta gällande riskbedömningen tillsammans med partifinansiering, säger väl det mesta.

Att detta informationsinnehåll då publiceras i DN tillsammans med det faktum att Incerlikbasen nu som det ser ut kommer att gå ZIONATO förlorad, kan inte gärna ses som annat än att den politiska adeln nu måste skademinimera genom att kasta Miljöpartiet under den Anglozionistiska bussen. Allt detta alltså bara för den politiska opinionsbildningens skull, vilket vi vet eftersom vi själva medverkade både initialt och vidare med både bilder och texter angående de förlopp och slutsatser som dåren från FHS nu har "forskat" sig fram till.

Det finns en risk för att Miljöpartiet kan ha infiltrerats av islamister. Det menar Lars Nicander forskare vid Försvarshögskolan.
dn.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram