Polisstatskrattande Birro

2016-04-27

”Men neofascismen och det hot vårt land lever under kommer inte ifrån ett demokratiskt parti. Vårt största hot, vänsterns största hot, demokratins och allas lika värdes största hot, kommer från islamismen.”

Säg mig Birro, i din kulissvandring, hur mycket religion bedriver man utan den ekonomi som de privata bankernas räntebärande skulder – krediter – kontrollerar.

Att de dessutom kontrollerar den betalningsstruktur som både religioner och du som jag i brist på kontanter använder deras betalningsmedel – skulder aka krediter - i gör faktiskt inte religioner till en mindre kuliss för döljandet av de konflikter som uppstår i eftersökandet av naturresursflödeskontroll.

En djupare analys om islamismen ges inte, men en sökning på Carls blogg med wahabism, Saud och Erdogan som sökord ger garanterat lite mer kött på benen.

”Förstår ni inte det? Det handlar inte om höger och vänster i politiken. Det handlar om att värna det varma, inkluderande och solidariska samhälle ni säger er älska så högt.
Det är därför jag tar sådana risker med mitt skrivande. För att jag vill kunna se mina barn i ögonen och säga att jag gjorde vad jag kunde för att vara en motkraft mot barbariet.”

Jodå Birro .., lugn och fin nu.
Inte rusa med känslorna sådär.

Vi förstår.
Och allt fler – förutom dig då vad det verkar - förstår också att utvecklingsriktningen för detta samhälle som vi – inte du? - tydligen säger oss älska så högt är given av den monetärmekanik vars funktion är att ackumulera alla tillgångar hos allt färre människor på allt fler människors bekostnad.

För ekonomin och dess betalningsinfrastruktur styr även SDs politik likväl som Sunnisekteristisk extremism, och ekonomin kontrolleras av de banker som äger det militärindustriella komplex vars produkter används för att söka kontroll över naturresursflödena. Detta förstår allt fler, men inte du Birro vad jag kan förstå av ditt riskfyllda skrivande.

Detta gäller även för förståelsen av vilken religion som är mest förknippad med banksystemet, vilket alltså inte är Islam, vilket gör det tämligen givet att det inte är Saudiarabien som finansierat SD, utan de verkar ha hållit sig till att finansiera moskeér och terrorverksamhet.

Bilder på Barbara Specter och MPislamisten Khan tillsammans förminskar inte förståelsen för de sammanlänkande omständigheterna i indelningsivrande egennytta med religiösa kulisskostymer för de alltfler som dessutom tar in information om Kalergi och Paideia i samband med detta.

De Erdoganska insatserna i helheten är inte heller de så oförstådda längre, och inte heller så vart och hur mycket av den smugglade oljan har sålts.

Även förståelsen för att religion inte existerar utan de människor som existerar som individer ökar mångfalt, men inte hos Birro vad jag kan utläsa.

Och den största risk du tar med skrivande är att du kommer att få se dina barn i ögonen och erkänna att du hade fel problemformulering och därför kom helt ur kurs i din lösningsorientering, men det går naturligtvis att ändra på så länge man gör vad man kan.

Själv är jag väldigt trött på de som krattar för den polisstat som är maktens enda möjlighet till fortsatt styrande, men inte så du min kära risktagande Birro?

Lycka till.
//G.C.

DEBATT: Sanningen har blivit satt på undantag i det här landet. Är ni inte trötta på er undfallenhet mot den perverterade form av islam som hotar oss och våra barn? skriver Marcus Birro.
gp.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram