Juridiskt Kulisskydd

2016-04-27

I anledning av att så många nu förefaller bli alltmer nedstämda så tänkte jag pigga upp med lite mer analys.

Frågan om när människor ska slå tillbaka är avgörande för all motståndsrörelse. Använd våld, eller inte våld, för tidigt eller utan ordentlig anledning i ögonen på allmänheten, och upproret kan förlora det moraliska initiativet och sitt stöd av befolkningen. Vänta för länge, och de totalitära horderna kan vara förankrade för långt bort i medvetandet, och tvingar då upproret att slåss från en position av strategisk operativ svaghet.

Det finns de som skulle hävdar att exempelvis USA har passerat den ”röda linjen” - Rubicon - för länge sedan och nu bara är ett samhälle som helt enkelt bara flyttar omkring däcksstolarna på Titanic och samtidigt argumenterar över meningslös semantik. Vad Sverige då är i detta, är tyvärr bara en ännu mer blek kopia av den befolkningsmässiga själen. I så måtto, inte bara i vissa avseenden kan jag se deras synpunkt. Det amerikanska politiska systemet är precis som hela det västerländska systemet, helt förlorat.

Den som fortfarande tror på vänster / höger paradigmet efter två omgångar av George W. Bush, två omgångar av Barack Obama och oräkneliga omgångar av Svensk politisk teater är galen, eller totalt mentalt utmattad. Det borde vara fullkomligt uppenbart för både höger och vänster att vår riksdag inte representerar den genomsnittliga människan, utan representerar den som bestämmer i ett system där bankerna pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken och att vår valprocess är en demokratisk bluff, ur alla som helst perspektiv som skulle kunna kallas för att inneha någon verklig mening. Höger – borgerligheten i synnerhet bör vara minst lika rasande och skamsna över att de kandidater som de blint dyrkade till graden av kult, som nu har övergivit varje värde de trodde dessa representerade, företagandet går som på räls, eller inte, men det uppenbara problemet är att dit det rullar och lutar är inte dit man vill. Men det tar emot för människor att erkänna att man har varit helt fel ute hela tiden.

Att hela den politiska teatern uppenbarligen hela tiden har varit regisserad av Anglozionistintressen för att skapa kontroll över styrverktygen - strategiska naturresursflöden - betalningsinfrastruktur - betalningsmedel, kan ingen längre förneka

Den rättsliga apparaten i väst som har syftat till att upprätthålla funktionen av detta system är därför också bortom möjlig reparation. De i mainstreamspresstitutionen som hävdar att missnöje med regeringen bör behandlas av domstolarna i stället för oberoende åtgärder har uppenbarligen inte ansett att domstolarna är till för att upprätthålla och försvara lagstiftning vilken upprätthåller det rådande systemet, alltså liknande den som gör det möjligt för överlämnanden, tortyr och till och med mordet på andra länders medborgare utan rättegång eller rättssäkerhet – Guantanamo – CIA som samarbetar med den svenska underrättelsetjänsten?.. Och var är åtalen för konstitutionella kränkningar av NSA – FRA? Varför är inte män som Ingvar Åkesson, James Clapper i fängelse för att ljuga direkt för KU / kongressen. Och hur är det med de internationella finansiärer som backar upp dessa politiker? Hur många av dem har åtalats för sin inblandning i de giftiga derivat skandaler som förstör vår ekonomi i dag? Hur har det gått med Carnegie och HQ - härvan? Så vilket värde har egentligen ett juridiskt system var syfte är upprätthålla korruption genom lagstiftning?

Nej, vi förlorade rättsväsendet för länge sedan, om vi ens någonsin har haft något sådant med rättvisande syfte. Visst det finns säkert en och annan rättsvårdande individ som har ett gott uppsåt, men effekterna av deras gärningar står vi ju inför i dag, så vad finns det egentligen att tillägga, alltså egentligen. De kommer inte att göra något för att rädda det här landet. Men är då kampen som helhet redan över? Det tror jag inte alls, för att inte säga att den just nu bara precis har börjat.

13015601_10156846012930296_150881205106535187_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram