I Brasilien

2016-03-31

Så med avseende på kontrollen över naturresurser, betalningsinfrastruktur och betalningsmedel som styrmedel för den Anglozionistiska bankhegemonin - Exeptionelistan.

Det är inte konstigt att Sao Paulo förvandlades till epicentrum i Hybrid kriget mot Brasilien. Sao Paulo, den rikaste brasilianska staten, inrymmer också den ekonomiska / finansiella huvudstaden i Latinamerika och är nyckelnod i en sammanlänkad nationell / internationell maktstruktur.

"Avsikten med USA [okonventionellt krig] UW insatser är att utnyttja en fientlig makts politiska, militära, ekonomiska och psykologiska sårbarhet genom att utveckla och upprätthålla motståndskrafter för att uppnå USA: s strategiska mål ... För en överskådlig framtid, kommer de amerikanska styrkorna främst engagera sig i oregelbunden krigföring (IW) verksamhet."

Denna mycket väl hävdade tre delade strategi klargör det centrala målet bakom det stora Hybrid kriget, "att störa multipolära transnationella bindningsprojekt genom externt provocerade identitetskonflikter (etniska, religiösa, politiska, etc.) inom ett specifikt transitland."

Det viktiga är att färgrevolutionens modus operandi - är en kamp mot korruption och "i försvar av demokratin" - och redan på plats. Det var det första steget i Hybrid kriget i Brasilien.

Det är inte över förrän någon fet man i Brasiliens högsta domstol sjunger. Vad som är säkert är att oberoende brasilianska akademiker redan vet om att de teoretiska grunderna för att studera Biltvätt inte är som en ren, massiv korruptionsbekämpningsenhet; utan som den ultimata fallstudien av Exceptionalistans geopolitiska strategi tillämpad på en sofistikerad globaliserad miljö som domineras av teknik och sociala nätverk. Hela av gruppen utvecklingsländerna bör vara helt alert - och lära relevanta lärdomar, eftersom Brasilien är skyldigt att analyseras som det ultimata vad gäller det mjuka hybrid kriget.

Color revolutions would never be enough; Exceptionalistan is always on the lookout for major strategic upgrades capable of ensuring perpetual Empire of Chaos hegemony.
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram