Våldsbejakande Extremister

2016-03-29

Ooooops, ja antingen så finns ju denna film eller så finns den inte, svårare än så är det ju faktiskt inte.

Google translate:

" Moskva - ryska TV-kanalen Life News har kommit i besittning av en hemlig inspelning av mötet kända ryska oppositionell Aleksej Navalnyj och grupper av utländska diplomater kända för sin inblandning i en serie av "stats omstörtande verksamhet".

Detta är en grupp av internationella experter som är kända för sitt deltagande i "färgade revolutioner", skriver denna kanal, notera att gruppen, som sett i videon, som leds av Carl Bildt, tidigare Svenska utrikesminister.

Life News sade att Bildt kallas "blodiga svensken" för sin roll i verksamheten inom Europeiska unionen i området i det forna Jugoslavien.

Det var under sin aktiva politiska engagemang förespråkade bombningar av Jugoslavien och var en av de viktigaste förespråkarna för verksamheten i västra Balkan.

Bildt, förutom att delta i verksamheten i Jugoslavien, var han en aktiv deltagare och euromajdan i Ukraina, enligt Life News.

Förutom Bildt träffa Navalny deltog Ivan Krastev, känd för hennes uttalande att "inte vet för människor som vill bo i Ryssland", och god Chernev, Karmen Claudine, Vestgård Geir Igmar och flera mindre kända ansikten.

Vi vill påminna, Carl Bildt är en av de största "rusofoba" i västvärlden, och är känd som en framstående medlem av Bilderberg halv hemlig organisation.

Navalny i Ryssland kallas "främmande agent", och analytiker har varnat för en tid att västvärlden försöker på alla sätt att få ner Vladimir Putin, och det är mest troligt att det kommer att försöka skapa interna spänningar och oro över olika icke-statliga organisationer och liberal politisk- sociala aktivister.

Life News uppskattar att inspelningen vittnar särskilt om en sådan operation, med tanke på att samarbetet mellan Navalny och Bildt inte kan ha någon annan innebörd eller riktning."

МОСКВА - Руски телевизијски канал Лајф Њуз је дошао у посед снимка тајног састанка познатог руског опозиционара Алексеја Наваљног и екипе страних…
pravda.rs

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram