Sultanskt Beteende

2016-02-28

Lite mer om Sultanens beteende, någonting som vi alla numera vet är en omständighet som får vilken historisk politisk inriktning som helst att närmast framstå som frihetsinriktad och människotillvänd.

"Jag kommer att tiga om beslutet som domstolen har gett. Men jag behöver inte acceptera det, jag vill göra det klart. Jag behöver inte lyda eller respektera beslutet " sade Erdogan till journalister på söndagen. " Detta har ingenting att göra med pressfrihet. Detta är ett fall av spionage. "

Tjaaaeeee, ingenting att göra med pressfrihet, säger han som smugglar olja från Syrien, släpper igenom narkotika från Afghanistan, upprätthåller underhållslinjer från Turkiet till ISIS, tar betalt för att stoppa flyktingströmmar öppet samtidigt som han kommer överens med regeringar under täcket om att se till att det kommer mer flyktingar - eftersom det är nödvändigt för exempelvis Sverige och Tyskland - flyktingar som har utbildats i inte minst Turkiet av högst desamma länder som behöver dessa terrorister för destabilisering av de egna länderna för att dölja det ovillkorligt kommande haveriet av det finansiella systemet bakom ett socialkulturellt konstgjort skapat kaos.

Så ja, ingenting att göra med pressfrihet - eller kanske snarare allt - med avseende på att Sultanen dessutom inte precis ofrivilligt kontinuerligt utsätter den egna befolkningen för falskflaggade terrorhandlingar för att kunna skuldbelägga YPG - PKK.

Turkish President Recep Tayyip Erdogan said he doesn’t want to ‘respect’ court decision on the release of Cumhuriyet journalists who were detained after publishing…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram