Mentalt - Intellektuellt - Omedvetna Bojor

2016-02-02

Ett av de viktigaste skälen till att vi har sett en så låg nivå av resistens mot denna historiska stöld av materiell välfärd gjord av Anglozionistiska oligarker, beror på den framgångsrika hjärntvätt som har skett av den vilseledda allmänheten i västvärlden. Trots tydliga bevis på motsatsen, så tror fortfarande 60% av det som är kvar av medelklassen att de kommer att bli rika. De har ingen aning om att de är egentligen bara ett gäng vilseledda plebejer som inte kan se hur de själva är på väg att systematiskt plundras ända in till benmärgen och hur de spelas opinionsbildningsmässigt för att självmant gå med på detta.

Det hela har kommit att koka ner till detta. Innehavet av rätten till att leva på vår jord, bygger på att kunna tänka kreativt och i möjligaste mån hålla öppet ifråga om kommunikationslinjerna individerna emellan: dessa är nu de främsta verktygen för motståndet. Linjerna i sanden som vi aldrig kommer att kunna tillåta oss att retirera från.

Vi kan alla spela vår roll i att motverka detta världsomfattande försök att kväva verklighetens röst som beskrivning av sanningen och ersätta den med ett globalt departement av lögner. Detta sker genom att resolut vägra att flyta med i den grå soppan av massindoktrinering, på det viset måste vi flagga för befrielsen av mänskligheten. Eller så kommer vi att gå under snabbare under slaveriets alltmer växande belastningar.
4995_404631986281004_1552093733_n
Massor har redan skrivits om vansinnet med att försöka rätta till ett globalt skuldproblem med ännu mer skuld. Eller det järngrepp som vargarna har på byggandet av sin middagsmeny med fåren som förrätt, huvudrätt och dessert. Så det finns egentligen ingen anledning längre att upprepa det hela här. Men det globala ekonomiska systemet befinner sig i stora problem som blir allt större och allt ifråga om detta blir därför allt snabbare till det sämre.

Drömmen om den potentiella ”friheten” (viket alltså ytterst betyder ekonomisk frihet för de allra flesta, inte emotionell självförståelse och beslutsamhet – möjlig lycka på lång sikt) motiverar oss till att förbli slavar att uthärda vårt slit. Vi jobbar och får betalt – ersättning i form av ” pengar ”, vilket möjliggör för oss att äta, sova och leka med en vad någon tror att den väljer som rimlig grad av komfort. Egodockan styrs på det viset att detta ser till att det alltid bara finns tillräckligt smulor kvar på golvet så att en fullskalig revolt inte kommer in i ekvationen. Aldrig mer och aldrig mindre, bara så mycket. Kan någon verkligen fortfarande på allvar säga ” socialt skyddsnät ”eller” minimilön ”, när båda begreppen funktionsmässigt stöder och upprätthåller slavstrukturell existens? 1% – vs – 99% och fortfarande så väljer människor att inte reagera och att i stället fortsätta att tro på att det nog blir bättre om vi inte säger ifrån.
9f5aaeab61184b598334ac6b28db5664
Pengarnas roll som värderingsmässig grund för våra känslor, snedvrider vår uppfattning om verkligheten och korrumperar därför sinnet och själen i en sådan omfattning att vi blir i princip i alla avseenden beroende av jakten, generation, ackumulation, tillväxt och konsumtionen av ” pengar ” i alla dess former och funktioner. Så för dem som vill kontrollera befolkningen, är verktyget effektivt och används för att styra ” pengar ”och därigenom låta jakten på missbruket förslava befolkningen.

Medan detta verkligen är ett mycket brett och svepande uttalande som underlåter att exakt beskriva någon människa i synnerhet, vilket gör det möjligt för oss alla att hävda ”Jag är inte en av dessa missbrukare, så är verkligheten det mycket sorgliga faktum (jag skulle säga att nästan allt i en eller annan form) att vår vardag kretsar kring ” pengar ”.

Makthavare inrättas, tillsätts och / eller modifierar politiska, ekonomiska och sociala system för att göra det möjligt för eliten, och de som stöder dem, att stanna kvar vid makten – under förespegling av att allt är för det allmännas bästa. Systemet är ovillkorligt uppenbart funktionsmässigt korruptionsberoende och korruptionsskapande, men strukturellt självrättfärdigande. Så medan berättelsen som har vi lärt oss, alltså de historier vi berättar för varandra, är om sanning, rättvisa och det svenska folkhemmet, har verkligheten varit att det svenska folkhemmet bara var ytterligare ett experiment i kulturutvecklingen – kultiveringen – den kognitivt formaterande odlingen – efter en lång rad av experiment som går tillbaka tusentals år.
moneycycle
Endast ” vårt ” sätt var dock så briljant utformat för hävstångseffekt, samtidigt som det förstärker, herre / slav relationen. Men detta är naturligtvis inte passande som beskrivning för vår kognitiva formatering, konditionering, och tröstande – vårt upprätthållande av självbedrägeriet, alltså om vi berättade mer som vi berättar här för oss själva nu, eller hur?

Detta är dock ett alldeles uppenbart ” faktum ” som inte förändrar verkligheten avseende dagens” fria ”sinne, som är minst lika begränsat, om inte mer, som sinnet hos misshandlade, blodiga och nedbrutna plantageslavar eller trälar – Jarlar, Karlar och trälar är nämligen ett gammalt koncept. Bara för att vi inte erkänner de kedjor som binder oss till vår träldom motsäger detta inte deras existens, utan förnekandet snarare stärker dem betydligt. För ingen befolkning, eller människa, är så förslavad som den befolkning som på oriktiga grunder tror sig äga sin frihet.

Detsamma kan därför ovillkorligen säga vara beskrivande för effekterna av kapitalismen, socialismen, kommunismen, diktaturer, monarkier, polisstaten och varannan modern plantagehierarki. De är lugnande etiketter som vi väljer för att blidka vår låtsade okunnighet - dölja vårt självbedrägeri, för att då alltså inte säga självförnekande – ovilja att ifrågasätta oss själva för att öka vår emotionella självförståelse – inte att skydda oss från effekterna. Snarare så illustrerar detta underbart noggrant tillståndet i våra nedbrutna sinnen och själar, med våra snabbt ruttnande kroppar som sista varningsskylt vid vägkanten på det hotande brofästet för en total systemkollaps.
148596_486181344754482_684237226_n
Vi lever nu som en konsekvens av en lång historia av minoritetsstyre med generation efter generation av eliter som informerat oss med ett vertikalt informationsflöde. Men medan det finns massor av bidragande faktorer till elitens materiella framgång, är deras främsta styrka deras vilja att göra vad som helst som krävs för att behålla kontrollen, inklusive äta sin egen avkomma genom att erbjuda några offerelitlamm som ska brännas på bål.
Detta tjänar effektivt syftet, även om det bara tillfälligt, stillar de arga hordernas törst efter blod från någon (annan) som skall hållas ansvarig för hordernas egna villiga deltagande i det ekonomiska och sociala slaveriet, vilket möjliggör för den stora majoriteten av de upproriska slavarna att återgå till det mer bekväma emotionella tillståndet av kognitivt formaterat materialistiskt orienterat slaveri. Stockholmssyndromet

Detta är en av de främsta anledningarna revolutioner sällan lyckas. Eller om de initialt gör det, så blir själva revolutionen snabbt värre än vad den ersatte under sken av att genomföra sociala och politiska ” reformer ”. Om eliten inte redan adjungerat ledningen av ” revolutionen ”de kommer snart att göra det medan revolutionen kämpar för att konvertera till civilt styre. De som är effektiva revolutionärer är nämligen inte nödvändigtvis väl lämpade att konfrontera och reformera den sociala ojämlikheten och stridigheter eller då att skapa en fungerande byråkrati från grunden.

Det emotionellt självförståelsemässigt blinda (revolutionärerna) och de känslomässigt förkrympta (de nyligen ”befriade” slavar) linkar tillbaka till sina burar släpande på en reviderad berättelse som huvudkudde när de går tillbaka för att sova. Det är som rött kött till en svältande hyena och eliten är alltid redo att kasta.
2-1
Det är därför jag gång på gång mal vidare med detta som en trumma. Det enda verkliga sättet, alltså den en verkliga förändringen som någonsin kommer att ske är om ” Vi Slavarna ”förändrar först oss själva. Och detta kan bara åstadkommas genom en orädd och grundlig undersökning av våra inre rädslor, triggers och deras konditionering. Vår utvecklade emotionella självförståelse. Halvmesyrer begagnar oss ingenting. Att skrapa på ytan av ” jaget ”och sedan dra sig tillbaka, antingen av rädsla eller chock, noterar oss bara för mer av samma träldom. Man måste dyka in och gå ner djupt i sig själv, återvända till ytan ofta för luft och perspektiv innan man återigen sänker sig ned för att få en annan skur av de djupaste mörkaste delarna av det egna sinnet och själen.

Nästa stora omvälvning avsiktligt planerad eller organisatoriskt född på grund av den förändrade asymmetrin i informationsfördelningen, ligger precis runt hörnet i tiden. Utifrån detta är jag ganska säker på, om av inte någon annan anledning än vad historien visar oss, utseendet på den så väl upptrampade stigen till nästa brofäste. Hellre än att jag skriker ut min högljudda förtvivlan och samtidigt slår mitt bröst i frustration över min oförmåga att medvetandegöra mina slavkolleger som är så ”villigt okunniga och servila till utmattning” så måste jag klara ut mig själv för att kunna hjälpa andra till ökat medvetande för den kommande vintern.

Jag kan inte nog betona rädsla och panik som ska komma att genomsyra det globala samfundet när nästa omvälvning nu påbörjas. Människors instinkt till upplopp, rusningar och sedan reträtt kommer vara otroligt kraftfull och kommer att överväldiga oss alla även på avstånd, om vi går in i en katastrof oförberedda mentalt, känslomässigt och fysiskt. Och genom att förbereda sig menar jag verkligen att det hela börjar med demonerna inom oss, rädslan för oss själva som individer, för med vilken rätt ifrågasätter en människa någon annan utan att alltid först verkligen ha ifrågasatt sig själv.

12644685_10207121797418131_7598792085144400161_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram