Vaccinvarning

2016-01-29

Det är väldigt lägligt att WHO varnar oss för att Zikavirus orsakar hjärnförminskning, mikrocefali, i Brasilien. Precis inför OS i Brasilien.

Vi vet att Zikavirus är ett virus som inte ger så mycket symtom och att man brukar tillfriskna inom en vecka. Zikavirus ger normalt inga allvarliga symtom. Viruset smittar via myggstick, inte från människa till människa, virus är vektorburet.

Vi vet också att Brasilien är världens näst största odlare av genmodifierade, GMO, grödor. Det går inte att undvika att GMO-grödor kräver ogräsbekämpningsmedel som glyfosat (RoundUp®) i stora mängder.

Det är vetenskapligt känt att glyfosat orsakar mikrocefali och andra missbildningssjukdomar [1].

När man sammanställer data ovan finner man att det nya under utveckling varande anti Zika-vaccinet måsta var värt miljarder nu inför OS.

Vaccinet kan vara bra för kvinnor som vill bli gravida och vill åka till OS i Brasilien och områden med Zika-virus och blir biten av en Zikamygga.

Naturligtvis är vaccinet baserat på den välprövade universalvaccinbasen med skvalen och mertiolat (kvicksilver) som användes vid H1N1- (även kallat svininfluensa-) vaccinet.

Det spelar ingen roll att viruset är vektorburet utan smittväg mellan människor, man måste uppnå flockimmunitet för att skydda de utsatta kvinnorna.

Efter att ha läst Dödliga mediciner och organiserad kriminalitet av professor Peter Gøtsche är ovanstående scenario mer än troligt.

Björn Hammarskjöld
Assisterande professor i pediatrik
Filosofie licentiat i Biokemi
Virolog

Det är väldigt lägligt att WHO varnar oss för att Zikavirus orsakar hjärnförminskning, mikrocefali, i Brasilien. Precis inför OS i Brasilien. Vi vet att Zikavirus är ett virus som inte ger så…
kostkunskap.blogg.se|Av Björn Hammarskjöld

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram