Nazionismkulissens moral

2015-08-20
Carl Norbergs foto.
Mika Hirvonen ger sin tagning på tillståndet inför det kommande nyvalet i Anglozionistriket Sverige, som kanske inte har en så fullt upplyst och medveten befolkning som självbilden alltid vill göra gällande.

SD är nu Sveriges största parti. man kan tycka att det är underligt eftersom ingen tycks sympatisera med SD. Jag kan räkna på en hands fingrar dem - som jag känner - som flaggat för SD-sympatier.
Detta täljer ju då också om en annan sak; svenskarna är fega vällingbyxorsom inte vågar öppet visa vad de tycker. Orsaken att de inte vågar visa vad de tycker är för att de är rädda för de andra svenskarna - de är rädda för den rådande DDR-mentaliteten i Sverige. Svenska samhället är anti-demokratiskt, bestående till, av stora delar av en befolkning som inte vågar tänka fritt och självständigt.
Media-politruker styr med järnhand över åsikterna i Nationen, Kohorter av rabiata lesbianer och andra bitterfittor och sanningsförvrängare är deras armé. 'Lysande' idéer som förbjudande av glassar som har nummer "88", serietidningar, "rasfientliga plåster", pepparkakor, och vita män i 50-års åldern mm.
Att ingen tycks fråga sig varifrån dessa olika idéer kommer - vart källan är - är häpnadsväckande. I periferin, bakom kulisserna någonstans, finns dessa troll-verkstäder, men ingenstans finns - inte i alla fall lättillgängligt - att finna informationen om vem som hittar på alla dessa tokerier. Folket sväljer allt otuggat. Vi ser galenskaperna dyka upp först i våra dagstidningar - dagstidningarna - slask-media - är alltså en het ledtråd, även om dessa aldrig skulle erkänna detta öppet, att de faktiskt är dem som sprider idéerna, de bara låtsas som något annat. Detta är lika imbecillt och korkat som att tro att elektriciteten bor i eluttaget - att den bara finns där - utan att någon faktiskt har producerat den och lett den dit.
Så vad tänker folket nu när 25% av svenskarna är 'smyg-nazister'? Inser ni hur sjukt land Sverige är? Som ett enda stort mentalsjukhus, där friska människor tvingas dela rum med blådårar. Sverigedemokraterna är en yttring - ett symptom - av ett samhälle, utsatt för sjuka, sadistiska sociala experiment, där SD själv är en del av sjukdomen, full av motsägelser och utan lösningar på de problem de själva lyfter fram. Jag tror att SD-väljarna kommer att bli gruvligt besvikna när/om SD kommer i politisk majoritet.
Det finns bara en politisk fråga som är relevant; Ekonomisk demokrati, utan fördunklande och vilseledande -ismer

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram