Vänder till sidenvägen

2015-06-25

Det ser ut som att EU nu mer öppet tar ställning emot Amerikanska utrikesdepartementet och Victoria Nulands nazistiska sändebud i Kiev, Herr Yarosh, vilken som vi genast minns har utlovat en revolution om inte Petro Poroschenko har anfallit de "rebelliska" delarna av östra Ukraina inom den 3:e juli senast.

Maskin översättning:

2015/06/24, 16:35
Detta anges i kommentarerna från EU, som inkom till förfogande för "ukrainska Truth". Enligt publikationen, var dokumentet skickades från Bryssel av EU: s delegation i Ukraina.

"Artikel 11 Set-up Notes samtycke till slutet av 2015 i Ukraina, en konstitutionell reform, som bör inbegripa antagande av permanent lagstiftning om särställning i vissa regioner i Donetsk och Lugansk regioner," - sade i kommentarer EU.
Minns, dagen innan det blev känt att EU-tjänstemän manar Kiev Donbass ägna särskild status än tre år, och löpande. Denna position i samband med sitt besök i Ukraina, i synnerhet uttryckte EU-kommissionären Johannes Hahn.

Denna uppgift bekräftades och ställföreträdande chef för den parlamentariska kommittén för utrikesfrågor Ivanna Klympush-Tsintsadze.
"Européerna behöver oss att föreslå en strategi för den särskilda ställning Donbass. Och att denna status inte har begränsats till tre år, och agerat på ett löpande ", - sade hon.

Оригинал новости RT на русском:

Евросоюз подтвердил свою позицию о том, что украинские власти должны представить Донбассу особый статус навсегда, а не на три года.
RUSSIAN.RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram