Vänder till sidenvägen

2015-06-25

Det ser ut som att EU nu mer öppet tar ställning emot Amerikanska utrikesdepartementet och Victoria Nulands nazistiska sändebud i Kiev, Herr Yarosh, vilken som vi genast minns har utlovat en revolution om inte Petro Poroschenko har anfallit de "rebelliska" delarna av östra Ukraina inom den 3:e juli senast.

Maskin översättning:

2015/06/24, 16:35
Detta anges i kommentarerna från EU, som inkom till förfogande för "ukrainska Truth". Enligt publikationen, var dokumentet skickades från Bryssel av EU: s delegation i Ukraina.

"Artikel 11 Set-up Notes samtycke till slutet av 2015 i Ukraina, en konstitutionell reform, som bör inbegripa antagande av permanent lagstiftning om särställning i vissa regioner i Donetsk och Lugansk regioner," - sade i kommentarer EU.
Minns, dagen innan det blev känt att EU-tjänstemän manar Kiev Donbass ägna särskild status än tre år, och löpande. Denna position i samband med sitt besök i Ukraina, i synnerhet uttryckte EU-kommissionären Johannes Hahn.

Denna uppgift bekräftades och ställföreträdande chef för den parlamentariska kommittén för utrikesfrågor Ivanna Klympush-Tsintsadze.
"Européerna behöver oss att föreslå en strategi för den särskilda ställning Donbass. Och att denna status inte har begränsats till tre år, och agerat på ett löpande ", - sade hon.

Оригинал новости RT на русском:

Евросоюз подтвердил свою позицию о том, что украинские власти должны представить Донбассу особый статус навсегда, а не на три года.
RUSSIAN.RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram