Cash 4 delivery?

2015-06-22

I ljuset av att "Du behöver inte en vilja att EU ska ta itu med en Grekland som är medlem i Nato, men som helt plötsligt hatar väst och gullar ihop sig med Ryssland."

- så kommer då dagens påfyllning av de nya friska sedlarna vilka ännu inte har torkat under färden från tryckeriet för att göra sina €13 Mdr släktingar sällskap som madrassfyllning i de grekiska insättarnas madrasser, eller möjligen börja röra sig ut i de perifera länderna som kapitalbasförstärkning? Ingen anledning till att inte vara sarkastisk.

Men dagens bankomat "påfyllning" kom inte som en artighet av sedlar vars serienummer börjar med bokstaven Y som för Grekland (eller kanske X som för Tyskland)? Det överraskande svaret: varken eller.

I stället, vilket följande bild av en 50 € abstinens visar den generösa källan till den senaste upplagan (om inte den slutgiltiga ?) Bankomatpåfyllningen var V ... som för Spanien.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram