Så lite mer Isolering

2015-06-20

Vi gratulerar EU i allmänhet och ärkeidioten Margot Wallström i synnerhet till de fullkomligt exempellösa isoleringsframgångarna av Ryssland!

Kanske kommunikation vore att föredra?

Men i Sverige har man i den politiska adeln uppenbarligen har ätit så mycket Anglozionistskit att man tycker att den har blivit välsmakande. Vi kommer dock inte att känna medömkan när Stockholmssyndromet försvinner.

Underhandsinfo antyder också på att Ryssarna redan har meddelat Grekerna att, för att komma in med tillräcklig ekonomisk hjälp, ställer de som villkor bl.a. att de dels få bygga själva en kombination av eget militärt/kommersiellt hamn i staden Kavala https://sv.wikipedia.org/wiki/Kavala och dels att de tar över driften av marina basen på Suda i Kreta där, f.n., Amerikanarna står själva för driften…….https://en.wikipedia.org/wiki/Souda_Bay

En röst på gatan i Athen låter så här: En allt större del av befolkningen ser numera EU som sina fiender. Exempelvis bostadslösa människor som rotar i soptunnor eller föräldrar som ser sina barn svimma under skolgång då de inte har fått tillräckligt med föda resonerar numera, ungefär, som följer: “har aldrig i mitt tidigare liv stått nära vänsters ideologi MEN om Tsipras kan ge mig tillbaka livshoppet och värdighet struntar jag fullständig i om räddningen för landets ekonomi kommer från Ryssland, Kina eller Iran……BARA DEN KOMMER”.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram