I verkligheten och sarkasmer

2015-06-20

Carl Norbergs foto.
I verkligheten, där Ukrainas betalning till Ryssland förfaller på måndag och där de finansiella institutionerna måste se till att destabilisera Grekland för att få bort Tsipras ministären, för att kunna införa en finansiell tvångsförvaltning. Så konstaterar vi att ECB "källor" läcker varje dag precis om hur illa den grekiska uttagsanstormningen är, för att snabbt sätta denna information i det offentliga rummet i hopp om att påskynda den redan pågående terminala uttagsanstormning som om den inte stoppas kommer leda till kapitalkontroller och slutligen nedgången av Tsipras regimen: alltså exakt vad trojkan har varit ute efter hela tiden, som vi noterade också redan hela vägen tillbaka till februari .

Visst nog, bara några timmar sedan Reuters "källor" rapporterade att efter 2 000 000 000 € lämnat den grekiska finansiella systemet under de första tre dagar i veckan, noterade torsdagen utflödesnivåer som kan ha varit en rekordnotering
€ 1 000 000 000 på en dag.

Varoufakis kommenterade syrligt och snabbt sådana rykten: "Tyvärr, ingen diskussion om vårt förslag ägde rum inom Eurogruppen. Ännu mer tyvärr, i stället för att ägna sig åt väsentliga diskussioner. observerade vi skadliga "läckor" till pressen om Greklands banksystem. "

Rykten som har gjort sitt jobb, och har lagt det grekiska finansiella systemet i en giftig spiral från vilken det nu finns ingen återvändo utom total kapitulation av regeringen, eller, naturligtvis, en sista minuten bailout av Ryssland och Kina axeln någonting som skulle diametralt ändra formen på tingens ordning i Europa. Eftersom ZIONATO står och faller med EU baserat på Anglozionistiska petrodollarhegemonin, så betyder detta implicit, beroende på att ZIONATOS portalmekanik är att hålla Tyskland nere, Ryssland ute och USrael inne, att påtryckningarna från banksystemet mot respektive medlemsländer nu också eskalerar från bankerna bakom det militärindustriella komplexet.

Men vi ska korsa den bron när vi väl kommer till det, särskilt eftersom under natten hade Kina andra problem, och som tidigare nämnts, hade aktiemarknaden inte bara sin tredje 10% korrigering under de senaste veckorna, Hong Kong parlamentet hade dessutom föga inställsamhet till Pekings förslag.

Men i ljuset av Saudiska inviter till Ryssland grundade på Houtiemilisens förhavande, förfallna betalningar från Ukraina på måndag - av Porky Petrodollarschenko uttryckta som illegitima mutor, tecknade med Engelsk rätt * vår anmärkning - så kommer naturligtvis tecknandet av vissa gasavtal med Ryssland att te sig en smula udda eftersom EU sanktionerna kräver enighet och kan stoppas med ett lands veto.

Vi vill ju inte anklaga någon part men vi har nog tyvärr det allt svårare att inte se detta som att Anglozionistsidan nu ägnar sig åt rena bluffar.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram