Vad kan möjligen gå fel nu..

2015-06-08

Så när det enskilt kontrollerade kreditbaserade systemet är skuldmättat och den ackumulerade räntekostnaden inte längre kan försörjas av den produktiva - mervärdesskapande - tillväxten, då börjar det exponentiella sönderfallet av samhället där allt färre människor bli allt rikare på allt fler människors bekostnad, vilket givetvis har varit en medvetet syftad strategi hela tiden ifrån den makt som kontrollerar skapandet av betalningsmedlet i ett system där bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken.

Att inte politiker adresserar detta fundamentala problem?

Tjaaeee, de har ju också sina banklåns räntekostnad att tänka på...

Något har spårat ur i USA. ”The American Dream”, den amerikanska drömmen – allas möjlighet att lyckas med hjälp av hårt arbete – fungerar inte längre. Allt fler, från alla politiska läger, anser att trenden är ett nationellt problem. Men en ny bok ger delvis...
SVD.SE|AV ERIK BERGIN | ERIK.BERGIN@SVD.SE

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram