Att ställa till problem

2015-05-26

Den Anglozionistiska sättet, trots allt, är att banditisera först och sedan förefalla ställa frågor senare.

De saudiska kungligheterna, och de styrande potentaterna i de andra Gulfrikena, är de främsta kandidaterna för klichéartad banditisering. De är tecken på central regissering vilket syns på de nära ekonomiska banden mellan exempelvis Bandar Bin Sultan och Vita Huset

Man skulle kunna tro att en offentlighet som avskyr, eller har gjorts för att avsky, Vladimir Putin och Bashar al-Assad - och som fortfarande går i spinn vid blotta tanken på iranska ayatollor och Saddam Hussein - skulle vara ute med högafflar kräver huvudena på varje medlem av den saudiska härskande klassen. Men icke.

De var, trots allt, om inte förövarna direkt, så åtminstone beskyddare av förövarna till 9/11, en "dag i vanära" det Anglozionistiska propagandasystemet berättar lika endast om den dag då den japanska flottan bombade Pearl Harbor.

När Storbritannien, Frankrike eller USA ville åt Mellanöstern olja - i Irak eller Iran, till exempel, - de tog den. De var kolonialmakter; detta är vad kolonialmakterna gör.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram