Makedonien

2015-05-18

Så i ljuset av den mekaniska funktionen av en gaskran med avseende på det Europeiska energiförsörjningsbehovet.

Den senaste tillkännagivandet av det ryska utrikesministeriet efter terroristattacken i Makedonien säger att oppositionen och icke-statliga organisationer i landet, inspirerade av västvärlden, försöker göra en så kallad färgrevolution. Så nu är det mer än uppenbart att allt detta som har hänt de senaste månaderna, den misslyckade kuppen, publiceringen av illegalt avlyssnat telefonlistor, protesterna och terroristattacken är en strategi skapas och stöds av oppositionen, Soros NGO`s, och några västmakterna för att Makedonien att dra sig ur turkiska Stream ryska gasledningen .

http://orientalreview.org/…/macedonian-media-turkish-strea…/

RELATED POSTSBalkan Stream would be a goldmine for GreeceUS-Russia Round Three: MacedoniaThe Azeri-Russian Gas Gambit In GreeceBetween The Lines: Western Public Support For Albanian Terrorism (I)Between The Lines: Western Public...
ORIENTALREVIEW.ORG

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram