Anti - ingenting

2015-05-05

Som en vad man kan kalla för välkänd "antisemit," trots att jag aldrig haft det minsta emot några semiter och för övrigt inte alls tror på sagor om Sem, Ham och Japhet, så är det ju i ljuset av att det de facto är Zionister, den judiska(en religion) staten som behandlar palestinier - semiter som de gör, mest löjeväckande att se de svenska fromhetsapostlarnas olika försök till opinionsbildande misskreditering av de som försöker belysa kulisserna egentliga funktionsmässiga innehåll och uppenbara syfte.

Om denna så kallade "antisemitism" - ett begrepp som EU:s organ för mänskliga rättigheter tog bort definitionsmässigt från sin hemsida redan 2013 - innebär att hata människor bara för att de kallar sig själva för judar, så blir ju hela saken rätt enfaldig i ljuset av att det bara finns människor som individer och beteenden som bygger på formaterade tankemönster.

Vad som dock är lite anmärkningsvärt är den så påtagliga motviljan till att bryta mönster i beteendet, vilket alltså ovillkorligen kommer att leda till upprepningar. Jag antar att den nu uttryckt så framväxande antisemitismen inte direkt har premiär nu, så en stilla undran blir då naturligtvis i dessa sammanfallande kulissers skymning om inte kommunikation är den enda möjliga vägen till samförstånd och varför i så fall man intar den rakt omvända positionen med stigmatisering och avståndstagande om man har för avsikt att skapa ett samhälle....det blir svårare att att värja sig från intrycket av att syftet hos godhetsapostlarna är någonting annat än vad som som uppges?

Bilden visar Wilhelm Marr som uppfann uttrycket antisemitism med syfte att skapa en polariseringskuliss i förhållande till religionen - tankegodset - judendom.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram