Fascismens olika skepnader

2015-04-30

györgy

Kuppen i Ukraina, som västvärlden skamligt kallar för en "överföring av makt" och seger och "oppositionen" kallar "revolution med värdighet" ägde rum för över ett år sedan. Inte så mycket tid har gått sedan dess, men den tiden har fyllts till brädden med passager av fasansfull information. Ukrainas territorium har inte känts vid så mycket blod, våld, lidande och död sedan ögonblicket av hennes frigörelse från fascisterna under loppet av det Stora fosterländska kriget.

Mot bakgrund av allt detta har de ryska liberalerna och ukrainska journalisterna fortsätta att bejaka ett och samma mantra: det finns ingen fascism i Ukraina och den nya makten är helt legitim och inte på något sätt liknar den en junta. Ingenting kan vara en mer felaktig beskrivning.

Förnekande av det uppenbara är ett av de identifieringsmärkena hos den så kallade västerländska liberalismen. Alla liberala reformer, vare sig i Ukraina, Ryssland eller något annat land är tydliga bevis på detta. De genomförs för "välfärd" och "demokratiutveckling", men slutar med en nedgång i levnadsstandarden och nedläggning av företag till det fromma för penninghandel och plundring av det allmänna välståndet. Samtidigt, liberalerna fortsätter att förkunna att allt är bra och det är så det är tänkt att vara. Likaså är idag den fascistiska karaktären av den Ukrainska staten, den som skapades med aktiv hjälp av USA efter kuppen i Kiev, vilket förnekas.

Vad är fascismen? Vilka är dess viktigaste funktioner? Det är en diktatur som syftar till att upprätthålla kraften hos en politisk kraft, som alltid bygger på tvång, stannar alltid vid någon ovidkommande diskussion och som helt kontrollerar informationsområdet. Samtidigt som fascisterna är snabbt isolerar sina motståndare.

För det första de isolerar de dem från allmän ordning och sedan bokstavligen isolerar de dem i koncentrationsläger och fängelser. Detta är exakt samma tillvägagångssätt som Hitlers nazister, Mussolinis svartskjortor och även Francos falangisterna. Av ingen slump initierade, organiserade och finansierade av samma Anglozionistiska krafter i grunden. I Tyskland förbjöds först kommunistpartiet, sedan alla andra parter än nazistpartiet, alltså strax efter att de rasistiska Nürnberglagarna infördes, för att kunna plundra människor på deras tillgångar under förespegling av konstgjorda och mycket ihåliga rasideologier.

I Italien nästan 10 år tidigare började ministeriet för press och propaganda, med Dino Alfieri som dess huvudman, aktivt stänga ner oppositionsmedia - Moussolini kom till makten 1922 genom bankiren Volpi Di misuratas benägna bsitånd och försorg. Endast medlemmar av den fascistiska fackföreningen, en union av journalister med partikort, kunde bli chefredaktörer för en tidning, och andra restriktioner infördes på yrket för oönskade medborgare. I Spanien skickade massor av människor skickades till fängelse och cirka 200.000 spanjorer avrättades.

Samma metoder användes för att bekämpa oliktänkande inom olika latinamerikanska juntas - börjar med Pinochet och slutar med deras "kollegor" i Argentina, Paraguay och El Salvador. Arresteringar, tortyr och försvinnanden. Dödsskvadroner eliminerar oönskade. Stängningar av tidningar, överfulla fängelser - stilen på kuppmakarna i dessa latinamerikanska Juntas är förvånansvärt påminnande om stilen på de fascistiska regimerna i Europa. Detta hände efter deras nederlag i kriget mot
nazi-brottslingarna vilka som av en händelse gjorde en snabb flykt till Latinamerika. Och - till Nordamerika, där USA och Kanada, efter andra världskriget Anglozionisterna tog hand en hel del tidigare Banderistas. Medan Vlasovists och kosacker överlämnades till Sovjetunionen, så blev alla icke-ryska SS-män noggrant räddade. Några skickades utomlands och vissa, som letterna - till London.

Det är värt att påminna om att i Nazityskland skedde också allt "helt i enlighet med lagen" och för detta ändamål antogs en sådan lag den 28 : e Februar 1933 : det kallades " för att skydda människor och staten ".

http://thesaker.is/if-this-isnt-fascism-and-a-junta-then-w…/

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram